Melisssss1994 Kızlar merhaba. 37+3 günlük hamileyim. Bugün kontrolden geldim 1 cm açılmam var. Çatım biraz darmış ama doktorum bebeğin çok kilolu değil yaparsın dedi. Bu arada bebeğimin kilosu 3 kilo 60 gr. Bu hafta tahminim gelir baya aşağa inmiş kafası dedi. Şimdiden beni korku sardı. Normal doğum da neler yapmak gerekir. Nasıl bir süreç. Doğum esnasında ne gibi şeyler çok önemli. Daha kolay olması için. Tavsiyeleriniz var mı ? Yaşayanlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim ☺️
Derin6565 Melisssss1994 benim kizim 40. Hafta da 3 kilo 80 gram di ama ultrasyonda 3 700 gram dendi yaniliyo ewet normal dogumu mutlaka tercih et arti acilman da var benim 1 gun boyunca sanci cekti 2 cm acilmam vardi suninsanci ile geri kalani acildi sana en buyuk tavsiyem cok cok ikinma nefes al ver hurma ye sancin varkende benim doktorum hurmaya ixin vermisti guc oluyo ben asiri ikiniyordum ikinmadan basur oldum
NesliCan1 En önemli şey ıkınmak sanırım. Ben yapamamıştım da ebe karnımın üstüne çıkmıştı ve destek vermişti 🙄 instada ebe Ayşe diye bir profil var beğenerek takip ediyorum, incelemek bile insanı rahatlatıyor 🙏🏻😊