tugcakkn Elleriniz ciğerliyken bir yere sürmemeye dikkat edin bebekte leke çıkar diyorlar neme lazım dikkat etmek lazım 😃
mervedinc Ogzfnda ben yedim doktora da dedim Doğum lekesi olur diye önermiyorlar koca karı hurafeleri dedi ama ciğere ben dokunmadım eşim yaptı ters birşey de olmadı 36 hafta oldum bile
Asliyildirim Ogzfnda ben 🙋🏻 Zaten hiç sevmem yemem ama kansızlık olunca doktoruma yiyim mi gerekiyorsa zor da olsa yerim diye sordum. Yeme gebelikte sakatatların hiç birini dedi.
gulertkn teyzem hamileyken canı ciğer çekmişti şuan çocuğun bacağında ciğer gibi kahverengi doğum lekesi kaldı en azından nefsini kesersin
Cerenylmzz Ogzfnda doktorlar önermiyo normalde canım benim doktorum da uyarmıştı beni ama doktorunla görüş bi sıkıntı olmaz senin için derse yersin
Dudus Ogzfnda evet zararlı ama nefsin körlensin az bişeden bişe olmaz bnce bende hamileliğim ilk ayında yemiştim çok az hevesim geçsin yeter☺
Jaleserkan Ogzfnda canım bende 28 haftalık hamileyim hamile kaldığım günden beri canım ciğer istiyor ama doktorumuz Doğuma kadar yeme dedi o yüzden yiyemeden Doğumdan sonra ilk yiyeceğim şey ciğer olacak 😋
espalp Ogzfnda ciğerde yüksek A vitamini olduğu için tehlikeli. Ama onun dışındaki sakatatları iyi piştiği sürece yiyebilirsin dedi doktorum. Ben yürek, böbrek falan çok yedim çok severim😂