alinci01 Zeynep81 bizde 39+4 üz.Bende de hiçbir belirti yok.Dr çatıma da bakmadı.Pazartesi Nst yi beğenmedi birdaha istedi sonra güzel dedi.Ama hareketlerinin yavaşlığı korkutuyor.İlk gebelik olunca diken üstünde bekliyorum.Yarın birdaha gidicez gerekirse suni isticem ama çok korkuyorum 😔
Merveakdag1 Ben de 39+5 şuan 40 haftanı bitiririz dedi doktor ne sancı ne emare çati muayenesinden sonra lekelenme oldu sadece doktor normal dedi inşallah hayırlısıyla gelir Bebişlerimiz seninkinin kilosu ne durumda
Yagmur98 Bende 39+4 üm gecen hafta ne acilma nede sanci cikti doktor suni sancilik bi doguma benziyor dedi yarin yine kontrolum var insallah sag saglim kavusuruz bebeklerimize suni sanci kismi beni biraz korkutuyor acikcasi
nurkiyak Yagmur98 inşallah kendi sancin gelir bi an evvel canım bizde 40+2 olduk alttan muayene yapmadı sancı da yok 3 4 güne yatircaz seni o zaman dedi😢😢😢
Suleee0005 39+3 hafif sancim var 1 cm acilma vardi pazar günü kontrolumde doktor haftaya suni sanci vercez dedi. Ve vajinamda bicakla kesiliyormus gibi aci var 😔
Dyg123 Zeynep81 Benimde 37+6 yarın önce fitil sonda suni sancı verilerek başlatılacak bebeğim kilo almıyor ve suyu sınırda:(
NimetDilmen Zeynep81 39+2 yim ne acılma ne sancı ne belirti hic bisey yok beklemedeyim şuan 😒😊 ALLAH saq salim kucaqna almayı nasip etsin. 41 42 ye kadar bekliolar normalde niye bekletmediler seni suniyle doqurtcaklar hemen?
Rmysaaydin Bende 39+2 sancım yok açılma varmı bilmiyorum çatı muaynesi olmadım 🥴 sizin suni ile başlatılmasının sebebi nedir daha bekleme zamanımız var aslında
nurkiyak Rmysaaydin 40+2 olduk 3 4 gün daha beklicez sonra yatış yapacaz dedi alttan muayenesi yapmıyor açılma sancı olmazsa nolacak peki 😢