Cileginannesi Kızlar tsh 3.29du. İlac kullandım 10 gun sonra kan verdım 1.25 e düştü. Aradan 20 gün daha gectı bugun. Tekrar gıtmem gerekıyomu acaba ılacı kullanmaya devam edıcekmıyım acaba bu durumu yasayan var mı?
Mhtpgnby Cileginannesi evet kullanman gerekiyor ilacı bırakırsan tekrar yükselir değerler ilaç dengeliyor zaten her ay kan tahlilini tekrarlamadanda gerek doktor ilacın dozunu ayarlar kaç mg kullanıyosun şuan
Mhtpgnby Cileginannesi evet kullanman gerekiyor ilacı bırakırsan tekrar yükselir değerler ilaç dengeliyor zaten her ay kan tahlilini tekrarlamadanda gerek doktor ilacın dozunu ayarlar kaç mg kullanıyosun şuan
Fatiheren_61 Cileginannesi Benimde hamilelikte yükselen bi tsh değerim vardı.doktorum özellikle ilaç kullanmamam gerektiğini söyledi .en son 3.44 çıkmıştı.geçen hafta tahlil yaptım 1.5düşmüştü.
bett_012 Cileginannesi Cileginannesi canım tekrar tsh ölçtür dahiliyeye görün . Doktor kullan yada kullanma der . Benim doktorum 1 ay kullan kan ver dedi . Benimde 2.38 olmuş görüneceğim bakalım ne diyecek
bett_012 Mhtpgnby saçmalamayın kullandıkça düşer daha . 0.25 oldu benim doktor çok düşmüş dedi . 2 ideal . Dahiliyeye görünmesi gerekiyor doktor bırak yada devam der. Kafanıza göre insanlara devam deme cesareti göstermeyin .
Cileginannesi Mhtpgnby 10 gün sonra ölçturdum dusmus toplam 1 ay oldu ılacı kullanalı. Dahılıye doktoruna gıtmem lazım yani her ay
Cileginannesi Fatiheren_61 canım aynı durumdayız benım de hamılelıkte yukseldı ılac kullanınca dustu sen her ay mı gıdıyosun doktora? Hamılelık boyunca da kullanacakmısın pekı
Cileginannesi Fatiheren_61 özellikle ilaç kullanmaman mı gerek anlamadım yanlıs yazdın heralde degıl mı cunku bana dahılıyecı hemen yazalım dedı
Mhtpgnby bett_012 kullanman gerek dememdeki sebep kafasına göre bırakmaması ilacına devam etmesi kan tahlili verince zaten doktora gözükücek doktor napması gerektiğini söylicek ama benim doktorum hiç bir zaman bana bırakma doğuma kadar devam dedi kafama göre konuşmadım zaten sende uslubuna dikkat et ...
Cileginannesi bett_012 ben yarın saglık ocagına gıdeyım kan verip sonucumu dahılıyeye gostereyım o zaman. Cok sagol canım bi doktorum olsun bu konuda
Cagla22 Cileginannesi o şekilde oluyorsa bende öyle yapayım sağlık ocağında vereyim kanı dahiliyeye gösterteyim
Dudus Cileginannesi evet cnm takip ettir 5.aya kdr takip edilmesi lazım benim her ay değişti ilaç dozum bakalım bu ay son ne dicek doktor
Dudus Cileginannesi hangi bölüme gidiyosun endokrin bölümüne takip ettir dahiliyeden randevu isteyebilirsin bnm kadın doğumcum endokrin takip ettir demişti
Cileginannesi Dudus dahiliye de aynı egıtımı almıs hatta aıle hekımlerı bıle ama ben yıne de dahılyeye gorunucem ınsallah sagol canım
bett_012 Mhtpgnby senin doktorun sana göre konuşmuş . sizde kadın yanlış bişey yapmış gibi cevap yazmayın uslubum gayet açık . Doktorluk konularda tavsiye verirken herkes dikkat etmeli .
Cileginannesi Cagla22 ben oyle yapıyorum canım. Eger sınırların dısında cıkarsa göster dahılıyeyr yoksa gerek yok bıle dedı