hjertemami Hilal54 Canım ben kreşe kızımı almaya gidiyorum bu sayede 10 bin adım kadar yürümüş oluyorum. Ama evden çıkmadığım zamanlar ya egzersiz yada evde adım atıyorum. Adım sayar saatin yoksa eğer canım telefonuna yükleyebilirsin 😊
hjertemami Glsmumul inşallah canım 10 kg alsan bile toplam da çok iyi. Doğumdan sonra 5 i gider 5 i kalır oda zamanla gider zaten 👌🏻
Ebecik Ay bende 27art 4 dim 9 kilo aldım ama karnıma ve burnuma aldım tüm kiloyu galiba burnumda da bir bebek var 🙂
cansuece hjertemami öyle bir an önce de bitse haftalar diye sabırsızlıkla bekliyorum ki kızıma kavuşayım 💕
Minikfasulye hjertemami 25+6 dayiz bizde 😍 6 kilo aldm tahmini dogum tarihi 30 mayis ama 37 sonunda sezaryanla alcz dedi doktorum sanirim oda 23 mayisa geliyo 😂
hjertemami Minikfasulye Hadi kurtuldun valla fazladan kilo almaktan 😂Biz 40 kadar dayanınca 3-4 kg fazladan alıyoruz
SemaNurSoy97 hjertemami 25+6 yım oğluşum olacak tahmini doğum tarihi 10 Mayıs ile 30 Mayıs arasında 5 kilo aldım 😊
Ebrarazra hjertemami 27 hafta oldu nasıl geçecek hiç bilmiyorum Ramazan'da sofrada ezanı beklemek gibi 🤗kızıma kovuşmayı o kadar heyecanla bekliyorum ki ♥
gzdbgdyckl Minnosunannesi bizde 26+6yız. 10kilo aldım 🙂 tek farkımız cinsiyet 🙂 benim kızım olucak inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻🙏🏻
Minnosunannesi gzdbgdyckl amin canım inşallah 🙏🏻 Seninkinin hareketleri nasıl bizim oğlan biraz tembel
Nihalkoparan Benim de 27+4. Bir kizim daha olacak insallah.54 kiloyla hamile kaldım 7 kilo aldim, tahmini dogum tarihim 19 mayis😊
hjertemami Nihalkoparan kilon çok iyimiş canım. Ama aldığın kiloya dikkat et. Tabiki bebeğinden önemli değil 😊 Sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻💐
Cansuakr Bende 26+4 üm ilk bebeğim oğlum olucak nasipse tahmini Doğum tarihi 25 mayıs gözüküyor hayırlısı inş🙏 Bu arada bnde 4 kilo aldım😊
KubraatMacit hjertemami ilk başta mide bulantısından 8 kilo verdim şimdi 2 sini geri aldım doğuma kadar verdiklerimi alırım artık ☺ İlk doğumum da 43. Haftamda kızım dogmayınca sezeryan oldum. Kızım şimdi 10 aylık. 3 ay sonra tekrar hamile kalınca şimdide sezeryan olucam
hjertemami KubraatMacit Maşallah canım Allah bağışlasın bir evlatlarını 💕Bende de bir 18 aylık var ve bir de 5 yaşında 😍 Şimdi ki de kızım olucak 😊Sağlıcakla gelsinler inşallah 😘💐
BurcuOmurcaDogan Snmbltt herseyimiz ayni seninle haftamiz kilomuz ve tahmini dogum tarihimiz ☺☺ Saglicakla kavusalim insallah 🙏🏻🙏🏻
Halimearslan55 ozgesoy28 merhaba aynıyız sizin sezeryan mı acaba aynı haftadayız 😊 benimde mayısta ikinci sezeryan inşallab
ozgesoy28 Halimearslan55 benimde sezeryan olcak çok fazla çatı darlığı olduğu için doktorum böyle istedi heycanla bekliyoruz 🤰🏼👶🏼👶🏼