hjertemami Merhaba kızlar 🙋🏻 27+4 haftalığız tahmini doğumumuz 18 Mayıs. Toplam 2,5 kg aldım. Allah nasip ederse bir kızım daha olucak 💕 Ya siz ?
shdemir hjertemami Vallahi helal olsun 2.5 kilo nasıl başardın 27+1 deyiz benimde oğlum olucak Allah izin verirse. 8 kilo aldım😊
AyselSamil hjertemami 29+6 haftalık olduk toplam 5 kilo aldım tahmini doğum tarihim 2 mayıs😊 hayırlısıyla hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşAllah🙏🤱 bi şey kalmadı artık😄😊🙈
hjertemami shdemir öncelikle bünyem çok müsait kilo almaya canım. Sadece kontrollü gittim biraz da yürüyüş tabiki 🙂))
FerhanSerkanEilmez hjertemami ben kiloluydum 87 ile kaldım hamile😊 tatlı yiyememekten kilo almıyorum durumdan memnunum tabiki 😂😂😂
hjertemami FerhanSerkanEilmez Anladım canım. Zaten tatlı acayip kilo yapıyor ☺ Tahmini Doğum ne zaman ?
FerhanSerkanEilmez hjertemami 26 mayıs gözüküyor şimdilik içimden bi hiss 15 mayıstan sonra diyo Ramazanı şerifle birlikte bekliyom 😍 Sizn kaç
hjertemami FerhanSerkanEilmez 😄İnşallah bu gidişle hepimiz Ramazan da doğurucaz sanırım 😍Benim ki de 18 Mayıs inşallah
Halimearslan55 ozgesoy28 merhaba aynıyız sizin sezeryan mı acaba aynı haftadayız 😊 benimde mayısta ikinci sezeryan inşallab
hjertemami AyselSamil evet canım 30 haftalık olmuşsun zaten 😍Gerisi de çorap söküğü gibi gelir valla 🙏🏻Darısı bize inşallah 👌🏻Bu arada kilon da gayet iyi inşallah böyle gidersin...
PrensesiMira YagmurTuncar benimde 11 Mayıs, 12 kilo aldım 😂 doktorum diyet verdi ama hiç biri damak zevkime uymuyor , napcam ben 😊
cansuece hjertemami öyle bir an önce de bitse haftalar diye sabırsızlıkla bekliyorum ki kızıma kavuşayım 💕
FerhanSerkanEilmez hjertemami Maşaallahhhh Ne güzell ben tek kız olduğum için çoook severim bol kızlı evi 😘😘😘😘 Rabbim bana da nasip etsin inş