asyaveannesi Tugba7250 35+6dayiz, 8-9 ağustos görünüyor tarih, aslan burcu bebelerimiz olacak inşallah:) Allah yardımcımız olsun :) ben dün doktordaydım, kilosu 2.900gr dedi doktorumuz.
asyaveannesi Minik1anne yok yok, korkmayın. Bengin hacmi büyüdükçe içinde bulunduğu amniyon sıvı ve rahim gittikçe küçük gelmeye başlıyor. Bu yüzden bebek daha ağır hareketler yapıyor, yeri çok dar çünkü. Kayma hareketi, kolunu dizini itme gibi hareketler çoğunlukla
eminearikan bizde de vi 8 bi 10 agustos görünüyo. dün kontrolümüz vardi 2800 ve 49 cm olmus iki hafta sonra tekrar kontrol verdi. iki oglum var ikisinde de suni sanci verdiler (preklampsi), bunda cok sükür hic birseyimiz yok bakalim insallah kendi sancimla doguma gideriz.
Elifsaadet Ayseberru bnde 35 haftalık oldum, belim kasıklarım ağrıyor üç gündür, sanki adet olcakmışım gibi, çok fazlada hareket ediyor hiç durmuyor yerinde, döne döne yürüyorum sanki karnımın içi acıyor😭
Rabiaibrahim0803 Tugba7250 benimde tahmini dogum 13 agustos ama ben erken gelicek gibi hissediyorum.en son 33 haftalikken gittigimde 2207 gramdi.suan 35+2 gunluk hamileyim haftaya randevum var bakalim tarih verir herhalde artik
Esrasrgn Ayseberru doktora gittin mi belki sancıların başlamıştır. Ya da yalancı sancıda olabilir bu haftalarda. En iyisini doktorunuz bilir yinede bi danışın
Birgullllllll Tugba7250 2 Hafta önce 2, kilo 70 gr yarın kontrol var. 35+0 olucaz. Merak ediyorum. Kaç olmuşuz diye 😂
Mzgn01 Tugba7250 maşallah kilosu ne güzelmiş. Bizde bugün 34+0 olduk . Ama net bi geliş tarihi söylemediler 🤦🏼♀️ Sizin doktor gelişimine göre mi verdi tarihi çünkü benm ancak taş çatlasa 2500 olmuştur 31+1 de 1900grdı çünkü
Prenslerimveben Tugba7250 Benimde oğlum olacak 35 haftalık oldum. 2470 gr dedi kilomuza 😊 5 ağustos sezeryan doğum olacak Allah nasip kısmet edersee
Mzgn01 Ayseberru bence yalancı sancılardır. Çok endişelenme. Bebeğinin kanala girdiğini falan anlayabildin mi? Doğum yaklaşınca bebek kanala girer anne rahat nefes almaya başlar karın aşağı iner felan deniliyor
Ayseberru Mzgn01 işte bende tamda o şeyler var karnım özellikle aşagıya doğru meyillendi bakalım bugün doktor ne diyecek 🤔
Gkhn71 Tugba7250 benimde sezeryan cnm 34+6 haftaligim inşallah dogum 5 agustos. 33+3 haftalikta bebegim 2400grdi🙏