Ayisigi1 Selam bugün doktora gittim bebeğimin kilosu 605 gr dr normal görünüyo herşey dedi ama bana az gibi geldi korkuyorum zayıf doğar diye
Atikeemre14 Ayisigi1 bız 23+5 gecen ayın 25 kontorulumuz vardı 515 grm dedı gayet normal dedı doktorumuz bence senınkıde normal canım
MerveNural Ayisigi1 doktora normal sana az gibi geldi bence pek onemli degil sana az gelmesi doktor normal dediyse normaldir
MerveNural Ayisigi1 hem zayif doğunca ne oluyor ki zayif cocuk daha hizli büyür kilolu doğup sonradan zayiflayan bi cok cocuk var byle seylere takilmayin gramajini olcmeyin salın bi rahat olun
Semooshh Bu dönemlerde boyu uzuyo kilo alımı azalıyor biraz. Son 3ay hatta son ay kilo kilosu güzel oluyo
Mirayyy77 Ayisigi1 ben 26. Haftamda gittiğimde 681 gr dedi doktorum şuan 28 haftalığım bence normal 5 gün de önden gidiyormuş benim oğlusss 🌼
Annecik03 Ayisigi1 o kilolar tahmini zaten simdiden dert etme canim 🙏🏻 Dogduktan sonra dahada dert edersin milletin agzi torba dgl :p doktor iyi dediyse iyidir 🤪 benim bebegim 3 kilo 400 demislerdi 2 kilo 950 dogdu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Canlari icinde olsun 🙏🏻