Aysedgrlikrkmz Anneler Allah korusun Doğumdan sonra ola ki bebeğimiz bir hafta on gün küvezde kaldı özel hastanede Doğum yapacam ek ücret ne kadar acaba tahmini bilen var mı İzmir’de yaşıyorum
Nurcan6148 Aysedgrlikrkmz Özel hastaneler hepsiimi bilmiyorum ama örn medicalpark ilk 28 gün bebeğin bütün bakımları ücretsiz.
derinmilatuncay Aysedgrlikrkmz özel hastanelerin çoğunda yenidoğana yapılan işlemler ücretsizdir.anne veya baba gss li ise kesinlikle ücret alınmıyor diye biliyorum
derinmilatuncay Aysedgrlikrkmz bir de googleya yenidoğana sunulan sağlık hizmetleri diye arama yapın SGK nın internet sitesine yönlendiriyor oradan ayrıntılı bilgiyi okuyabilirsin
Adves Aysedgrlikrkmz Canim ablam dogum yapti bebegi bi hafta kuvezde tuttular hic bi para odemedik eger kuvez yoksada onlar yonlendiriyor gitceginiz hastaneyi
Nurcan6148 Aysedgrlikrkmz Özel hastanelerin çoğu zaten acil bir durum oldumu bebeği gönderiyorlar araştırma hastanelerine.Çoğu özel hastaneden yenidığan yoğun bakımı yok zaten iyice araştırın
Aysedgrlikrkmz Nurcan6148 yenidoğan ünitesi varmış Karataş hastanesine gidecem inşaallah böyle bşye gerek kalmaz
Aysedgrlikrkmz derinmilatuncay ay inşaallah alınmıyordur Cuma kontrolüm var sorcam ama merak ettim bilgisi olan var mı diye
Kubra6095 Aysedgrlikrkmz özel hastanelerde yoğunbakımda yatan hastalardan ücret alınmaz canım . Özel bazı tedaviler dışında bazı özel testler ücretli olabiliyor onlarıda herkese yapmıyolar zaten