1tgbadunya Merhaba adetim bugün dört gün geçti dün test yaptım biri silik olsa da çift çizgi çıktı ama bi türlü hastaneye gidemedi..belim,kasıklarım yanlarım acıyor mu sızlıyor mu bi değişik oluyor..sizce bu iyi bişry mi hanımlar 🌸
Ayse_Gul 1tgbadunya bende evde test yaptığımda biri net diğer çizgi silik çıktı nerdeyse hiç gözükmicek derecedeydi hastaneye gittiğimde 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️
dryttk 1tgbadunya hayırlı olsun kan verin hemen doktora koşmayın bi iki hafta bekleyin öyle gidin ama bu sırada folik asit kullanmıyorsanız ona başlayın
Meyra61 Evde yaptığım testte silik çıkmıştı benimde, emin olamamıştım eşim havalara uçarken ben donuk kalmıştım ilk öğrendiğimiz anıda böyle gölgelemiştim kan testi yaptır emin olmak için net cevap sonuç inş hayırlısı olur hakkınızda
1tgbadunya 1tgbadunya ilk sabah yaptığım buydu 🙊eşime söyleyemedim bi arkadaşımda kan testi yaptır öyle söyle dedi ama söylememek için zor duruyorum 🥳
Nar 1tgbadunya canım bencede git höeen bi klinigede olsa kan ver çünkü benimde böyleydi hatta dahada silikti var la yok arasındaydı 🙏🏼
dryttk Mashan belirgin olunca kız diyorlar ama öyle bir durum yokmuş gününle alakalı hormon seviyen yüksek olursa daha koyu çıkıyor
Derin6565 1tgbadunya ikinci cok az da gozukse cikiyorsa kesin hamilesin ama benim biyolojik gebelik deildir imsallah ben test yaptim pozitifti bebek rahim duvarina yerlesmeden dusmustu