TubaKorkmaz hjertemami ben çok zayıftım hamile kaldığımda gören hiç kilo almamışsın diyor karnım var ama bu 17 kilo nerden geldi onu bilmiyorum 😂 az önce yemek yedim gene tatlı yedim dayanamıyoreee😂
hjertemami 2cocuk1kediannesi maşallah yağ oranın çok düşükmüş. Belki bu yüzden bile Doğumdan sonra çabuk kilo verirsin canım
2cocuk1kediannesi hjertemami bende öyle umut ediyorum şuanda artık yürüyen balina modunda dolanıyorum Allahın izniyle son 4 gün.
hjertemami Deris işte tam benlik doktormuş... 👍Böyle doktorlar iyi motive eder. Kesinlikle doğan çocuk zaten 3,500 kilo ile doğsa,en fazla 9-11 kg yeterli bana göre canım 👍
Deris Evet doktorumdan çok memnunum zaten en önemli faktör her zaman güvenebileceğin bir doktorun olması
hjertemami deletedmom11 Bak bu benim 3 cü hamileliğim canım 😊Ömrüm kilo vermekle geçti... Ye gitsin diyemiyorum işte ☺
HazalErdoan Ay ben bunalıma girdim galiba 😅 Kendimi çok kötü hissediyorum 54 kiloyla hamile kaldım şuan 67 kiloyum 35 haftalığım 😊 Ama genede oğlum için ❤
hjertemami HazalErdoan Üzülme canım ne kilo alanlar var 15 kg geçmemeye bak. Doğumda 5 i gider, kalır sana 10 kg ..💪🏼İnşallah onu da kısa zaman da verirsin ☺
EsraBayraktar Ben ilk hamilelikte 10 kilo ile bitirdim son aylar gerçekten kilo alınmıyor hatta ben verdim 2 kilo bu ikinci şimdi 29 hafta içindeyim 56.5 la kaldım 8 kilo aldım hergün yürüyorum 37 ye kadar çalışıcam
hjertemami EsraBayraktar Allah yardımcın olsun canım, çalışmakla birlikte hamilelik yorgunluğu düşünemiyorum 🤔
iremugurlatasoy 37 haftalik hamileyim 84 kiloyla hamile kaldm suan 92 kiloyum 8 kilo almisim son haftalarima giriyorum. Tatli hic yemedm diyebilirim sebze meyve agirlukli beslendm sadece bebek buyudu hatta zayiflamissn diyenler oldu
hjertemami iremugurlatasoy al işte canım , isteyen kilo da veriyor, sağlıklı da besleniyor yanı çabalıyorsun bir yerde 👏👏👏Maşallahhh canım💐Çoğumuz burda hem mide bulantıları ile vermiş , ama sağlıklı beslenip kilosuna dikkat eden sayıyla 👌
Esrabayrakdar Ay bazıları ne güzel az kilo almış ben 67 ile hamile kalmışım 72 olmuşum 5 kilo almışım şimdiden daha 14+3'üm 😕
hjertemami Esrabayrakdar Ben bu az kilo alanları rol model seçtim kendime 😂😂 Bana kapak olsunlar 😁1 kg bile alsam aklıma getireceğim hergün 🤣
hjertemami 2cocuk1kediannesi Allah yardımcın olsun, kolay doğumların olsun 💕Sancın gelip Doğuma gideceğin zaman ayetel kürsi oku. Doğumun kolay olur inşallah canım 🙏🏻💐
hjertemami gizem Allah yardımcın olsun canım 💕Kusura bakma gözümden kaçmış yazını Yen'i gördüm 😊 Kendini sıkmadan, bunaltmadan yemene rağmen 15 kg bence iyi 👌Sağ Salim bebişini kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻💐