6 haftaya girdim hamileyim , hamileyken aranızda sac boyatan var mi ?
Oktay ben profosore sormustum eger basinda yara yoksa sakincadi da yok dedi oyle dusunursen sabun bile kullanamazsin dedi kana karismadi falan lazimmis evde kendin boyacaksin ama kuafore gitmeyeceksin dedi cunku orda ki koku cok daha etkili dedi bide bitkisel boyarsan sorun olmaz bence
Ben boyatmadım ama boyatan kişileri gördüm Organik boyalar varmış onlardan kullanan vardı bi de. Çok beyazın yoksa bence kullanma ama sen bilirsin
Ben hamileyken boyattım ilk aylarımda, kuaförde kanserlere ve hamilelere özel boya var bitkisel diye geçiyo onunla boyattırmıştım şimdi 6 aylık hamileyim son 1 haftamda boyatıcam tekrar 🤗🤗 ama fazla renk seçeneğin yok yani sarı falan yaptıramıyorsun haberin olsun ☺☺
Bende boyatmak istiyorum ama korkuyorum ya sanırım ertelicem boya işini acba cila yaptırablirmyz dersiniz saç uçlarına yapılıyor sadece sarılar kapansın istiyorm😕
Marguerite içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza danışın bence 🙃
Marguerite ilk üç aydan sonra bitkisel boyalarla amonyaksız boyalarla işlem yaptırabilirsiniz kızlar birkaç profesör ve tecrübe eden yakınlarımdan yola çıkarak söylüyorum ben de 11 haftalığım üç ay dolsun ben de yaptrcam 😎🤰💋
Kizlar hangi kozmetik urunlerini kullaniyorsunuz hangi markalar?
Buseardic parabensiz Ürünler hiç etki etmiyor mecbur hamile kalmadan önce kullandığım ürünlere geri dönüyorum paraben olmasa başka bir türevi oluyor başka türlü konserve değil ki koruyucu olmadan 6 ay 1 yıl raf ömrü olsun ahhh ahhh 🤷♀️🤰😅❤
Bende boyatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum son ay boyatcam bitkisel boya ile.. Çocuğumun sağlığını riske atmak istemiyorum😞
Bende bunu çok dşündüm, doğal boya yaptıracaktım . Ama doktor bana sigara ve boya kesinlikle yasak dedi. 4 buçuk aylık oldu şu an için hala bekliyorum
Fasulyeninannesibende 13. haftama kadar kullandım 2-3gün ağrısını hissettim yağlı bir iğne olduğu için geç emilimi oluyormuş
Dibe degdirmeden balyaj attirabilirsiniz.yoksa organik filan hepsi ayni. Kina haric tabiiki. Onun disinda boyatin tabiiki ama 3.aydan sonra. 3.aydan sonra etkilemiyormus
Ben boyattım doktorum 3. Aydan sonra saç boyatabilirsin artık demişti