Zeydo ZeynepEva arkadaşıma dr hep kız demiş renkli ultrasonda da kız çıkmış, 6. Ayda erkek miş bu demiş 😂 çocuğa güven olmaz sağlıklı olsunlarda😂
Haticenes ZeynepEva canım ben de 20. Haftamdayım doktoruma sordum değişirmi cinsiyeti diye kesin diyor bize o değişme ihtimali kordon bacak arasında olursa karıştırıyormuş doktorlar allahtan bizim belli kordon yukarıda bacak arası boş 🙂😅kızımız olucak sağlıkla gelsinler inşallah
Adu ZeynepEva uf bende çok istiyorum ve beklentiye girdim acayip derecede ama çok üzülüyorum beklentiye girdiğim için
ZeynepEva Zeydo ama fotoyu incelediniz mi 😂 oradan ben erkeğim diyor sanki 😂 bu şekilde değişen varmı acaba çok merak ediyorum
ZeynepEva Evet ilk çocuğum 😂 ama kendime kızmıyor değilim yani çünkü aşırı kızdı beklentim erkek olduğunu duyunca üzülmedim diyemem yani şimdi yeni yeni kıyafet alıyorum felan alışmaya çalışıyorum.
Tazeanne54 ZeynepEva bende tam tersi yavrum ya😂 hep erkek hissettim hep erkek istedim kız çıktı 😁 16 haftalık olduk hala bir ümit değişir mi diye 😃
blgkstk ZeynepEva 20 haftaligim. Bugün ayrıntılı ultrason için başka bir doktora gittim. Bakar bakmaz erkek bebek dedi benim hala kız umudum vardı kesin mi dedim kesin dedi benim için umutlar tukendi😂 Rabbim sağlık versin ilk çocukta kız erkek farketmez