34minnak Kızlar merhaba 7 aylık hamileyim az önce fark ettim bikini bölgemde ama kuru tarafında kilotrs tarafında en benleri çıkmış çok korkmaya başladım hastaneye gitmeme daha çok var napim bilmiyorum bilgisi olan bilgilendirir mi beni
Kuzey88 34minnak büyük ihtimalle genital siğil o artmışsa öyledir yani mutlaka daha fazla artmadan doktora gidin
Elifkoperler 34minnak hayatım bende de var ama baya fazla var eşimden bulaşmış eşine sormanı tavsiye ederim malesef sezeryan yapıyorlar
34minnak Kuzey88 hiç acısı ya da kaşıntısı yok o yüzden bugün fark ettim ne zamandan olmuş hiç bilgim yok 😔
Kuzey88 34minnak kaşıntı olmuyor bende olmamıştı yani yaktırdım 2 kere hem de tekrar çıktı en son aldara kremle gitti
ZuhalAtlas Canım doktora git mutlaka HPV olabilir genital siğil de diyebiliriz halk arasında. Dağılırsa daha çok normal Doğuma bile engeldir kendileri bir çeşit virüs
Ng1441 Bende de çıktı. Genital siğil o. Et beni sandım bende. Hamile olduğumuz için bağışıklığımız düştüğünden çıkıyor. O virüsü taşıyormuşuz yani. Asitle yakma işlemi uygulayacak yarın doktorum. Duruyormuş sanırım.
34minnak Ng1441 cidden korkmaya başladım benm kuru olan bölgede ama hiç kaşıntı belirtti yok sizin de öyle miydi ?
Ng1441 34minnak bende ilk duyunca korktum ama hiç kendini üzme. Stres yaparsan artar. Kaşıntı bende de olmadı. Hala da Yok. Doktoruna git bi an önce büyük ihtimal o da senden ilaç isteyecek yakılması için.