Nermink Merhabalar, 21. Haftayı bitirmek üzereyim. Dr um herhangi bir sorun olmamasına karşın her gebeye dataylı organ ultrasonu önerdiğini söyledi. Bazı yerlerde ücretlerin çok yüksek oldugunu okudum. Sorum şu hangi dr a gittiniz ? Ne kadar ödediniz? Şimdiden teşekkürler
Ayslksa Nermink merhabalar ben konyada özel bi hastanede 250 tl ye yaptrdim Yarım saat felan sürdü.herseyine baktılar Bütün organlarına çok şükür saglikliyiz 😊
fadimdurmus Nermink bizde randevumuzu aldık iki hafta sonra detaylı ultrasonumuz var ücret olarak özel bi hastanede 200 tl ödedik bu arada konya aksaraydayız
Konya_gelini Ayslksa benim doktorum beni konya tıp a yönlendirdi riskli gebelik bölümünde ücretsiz bakılıyormus
AlpYasmin Ben 2018 yılında 190 tl ye yaptırmıştım şuan gerçekten fiyatlar uçmuş aynı yer 250 tl dedi 2. Bebeğime hamileyim ikiz olursa 500 tl çoğul gebelikte fiyat değişiyormuş
Nermink Mrsmy bende Can beye gitmeyi düşünüyorum. 350 ise yine çok şükür diyeyim. 500-600 leri okudum
Nermink fadimdurmus bende merin medical park a gidiyorum fakat dr um detaylı u. İçin başka dr önerdi. Heralde tam bir uzmanlık istiyor bu konu
Mrsmy Nermink kesinlikle tavsiye ederim cok memnun kaldim ben baya da uzun suruyo tek tek bilgi veriyor siz sormadan
fadimdurmus Nermink benim de ilk bebegim ve daha iki haftamız var detaylı ultrasonumuz için benim muayene olduğum doktor kontrol edicek ama sanırım sizde belki elinde aletleri olmayabilir o yüzden de yönlendirme yapmış olablir
Nurdem33 Nermink bilgim yok henüz 14+2 günlük hamileyim bende mersinde yaşıyorum form yaşamda Semra Vezire gidiyorum zahmet olmazsa Dr tam adını yazarmısınız ve ayrıntılı için önerdiği Dr adını en azında fikir olsun
Krdlnyldzn7 Antalyadayım , özel bi hastanede yaptırdım , 300 TL verdik cebren ve hile ile 🙈😁. normalde 2 katını alıyoruz dedi ,Telefonla aradım 300 demiştiniz vs vs dedim . 45 dakika kadar baktılar bizden sonra bekleyen de yoktu doya doya inceledik heryerini 🥳
madl41 Nermink ben Kocaeli’de 450 tl ödüyeceğim haftaya randevum 😊 çok pahalı burda hep 350-600 arası