Nazlikiz_ 13+3 günlük hamileyim bağırsak sendromu hastalığım var stres yaptığım zaman çok tetikliyor ve ishal oluyorum probiyotik hap kullanmak tedavi ediyordu Hamilelikte probiyotik kullanan veya bilgiisi olan var mı bi zarar verir mi
Zuzu Nazlikiz_ asıl probiyotik kullanımı hamilelikte çok iyi.Bikaç gün önce aynı sorunu yaşadım dr reflor verdi hatta.Probiyotik yoğurtta tüketebilirsin çok faydalı ama yinede doktorunla konuşmadan ilaç alma derim
Sedefff1 Nazlikiz_ onu bilmiyorum cnm ama bende senin gibi sık sık ishal oluyorum muz ve patates haşlayıp yiyorm Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun 😓
Nazlikiz_ Zuzu bende sürekli ev yoğurdu tüketiyorum patates haşlıyorum ama artık halsizlik yaşamaya başladım zorlanıyorum
Nazlikiz_ Sedefff1 amiin bu dönemde gerçekten Allah yardımcımız olsun hiçbir müdahalede bulunamamak çok zormuş
Nazlikiz_ SibelAlp7 benim tamamen psikolojik olduğu için bazen yediklerim bile ishali kesmiyor Ama siz leblebi haşlanmış patates muz tüketebilirsiniz birde bol bol su
Zuzu SibelAlp7 evet 👍 activia’lar var,kefirde aynı şekilde probiyotik.Gönül rahatlığıyla tüketebilirsin mide ve bağırsak floranı düzenler fakat gebelikte ishal dikkate alınması gereken bi konu.Bilginiz olsun
SibelAlp7 Nazlikiz_ ben ev yoğurt yiyorum başka bir yoğurt tüketmiyorum.Ama iyi gelecekse yerim😀Su içmeyi azalttım ondan mı oluyor acaba?
Nazlikiz_ SibelAlp7 benimki bir bağırsak hastalığı Maya veya enfeksiyon oluşumu var mı diye baktırmanız daha doğru olur kimin ishalilaçlarıyla kesiliyor malesef benim ilaç etki etmiyor