hllcn1 Kızlar Doğum yapalı bugün 5 gün oldu anlamadığım şekilde ayaklarım aşırı şiş suni sancı ile Doğum yaptım bir bilgisi olan var mı
Ozderr hllcn1 bende sezeryan oldum bir haftadır geçmedi ama ben yatış pozisyonuna bağlıyorum dinlenir şekilde ayaklarımı uzatamadıgım için dikiş agrısından.haliyle ödemli ayaklarım. Üç litreye yakında su içiyorum ona rağmen yani
hunilimom hllcn1 10 gün sonra inmeye başladı ödemim hamileyken çok şişmiştim ödemim çok fazlaydı şuan 1 ay oldu eski halime döndüm diyebilirim mümkün olduğunca uzanmaya ayaklarını yukarda tutmaya çalış aşağıya sarkık bırakırsan daha çok şişer
hllcn1 Efsoo hamilelikte de ödemim çok fazlaydı hala duruyor ama şuan extra ödemin üstüne şiş ayaklarım 😣
Ozderr hllcn1 eger yapabiliyorsan seni zorlamayacaksa uyurken ayağının altına yastık koyup uyu gerçekten sabaha alıyor şişliği o şekilde uyumak hatta gün içinde de fırsat buldukça dinlen o şekilde
hllcn1 Ozderr sabaha karşı yastıkla uyudum bende umarım zamanla işe yarar gün içinde ayaklarımıda uzatıyorum anlamıyorum neden oluyor 🤯