Devoycem Ben 25 haftalik hamileym.ve uyku pozisyonu kafami cok.karistiriyor acaba surekli.sol tarafa mi yatmak gerekliiii ?????
Mrvee41 Devoycem bende 25 haftalığım detaylı ultrasona girdigim doktor da kendi doktorum da kesinlikle sol tarafa yatmak gerektiğini söyledi . Ne kadar zorlansamda yastıkla idare ediyorum
Fatmanurozgr Devoycem bende 25 haftalgm dün gittim doktora sırt üstü yatma sağ ve sol tarafa yat dedi 💁♀️
Sadiyeylmz Devoycem yatabildigin kadar sola yat canim bebek en cok sola yatinca rahat ediyo . Sagda donersin ama yogunluk sol
Busilii97 Devoycem dr banu ciftci bu konuyla ilgili gecenlerde video paylasti gebelikte yatis pozisyonu diye izlemenizi tavsiye ederim
abcd1234 Bende 17 haftalığım.doktorum sol taraf diye uyardı.ama ne zaman uyansam kendimi ya sağ tarafa yatarken buluyorum ya da yüz üstü🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Gazell Sadece gün içinde dinlenme pozisyonunda sol tarafi tercih etmen yeterli diyordu doktor sağada yatabilirsin bebeğe zararı yok ama sol tarafa yatmanin yararı var bebeğe daha iyi kan gidiyor ve daha güzel besleniyor 👍👍
Mr1517 Valla 5 yastıkla yatıyorum heryerim ağrıyor artık bir sağ bir sol yapmaktan kemiklerim batıyor sanki ama bebişim için napayım 🤷🏼♀️🤰🏻
Eylulmom Sol tarafa yatınca o kadar hoşuna gidiyor ki sola yatınca sürekli tekmeliyor hareket ediyor çok değişik güzel bi duygu😍🤗 sola yatıyorum sürekli