2016 yılının mayıs ayında plesenta yaşlanması ve makat gelişi sebebiyle zorunlu sezeryen oldum 2018 ekim ayında ikinciye anne olacağımı ögrendim 17 haziran 2019 pazartesi günü planlı bir şekilde sezaryen oldum sabah 7.30 da yatış yapıldı nst ye bağlandım ameliyathane önlüğümü giydim saat 9.45 gibi ameliyathane ye alındım spinal olucaktım anestezi uzmanı geldi herkes aşırı güleryüzlüydü ben ise aşırı heyecanlı aklım kızımda bir yandan bebeğimde sağlıklı olacak mı diye bir yandan da ameliyat korkusu ayaklarımı uzatıp oturdum eğildim derin nefes almamı istediler iğne yi yaptı damar yolunda ki iğneden farksız zaten acılı olsa ikinciye spinal istemezdim o sırada kızımın ismini soruyorlar rahatlatıyorlar sağ bacagıma elektriklenme oldu ardından uzandım ve sıcak bastı bacaklarımı önüme perde gerdiler once sildiler hafif dokunma hissediyordum sonra sondayı taktılar bacaklarımı açtıkları zaman hissettim ama acı hiçbirsey yok o sırada doktorum geldi başlıyoruz dedi mide bulantım oldu hemen ilaç yaptılar geçti saat 10.06 da kızımın sesini duydum o tarifsiz duygu ben hüngür hüngür ağlıyorum hemen temizleyip yanağıma getirdiler öptüm kokladım çok ağlıyordu yanağıma koydukları an sustu çekince tekrar ağlamaya başladı ailemin yanına giydirmeye götürdüklerini söylediler ameliyat devam ediyordu hafif çekiştirme falan hissediliyor hiçbir agrı sızı yok uyumak ister misin sakinleştirici verelim dediler istemedim çıkınca sersem olmamak kızlarımı görmek için sabırsızlanıyordum çünkü ameliyat bitti doktorum elimi tuttu güzel sözler söyleyip dua etti çok mutlu ve heyecan doluydum 11 gibi bende çıktım odama geçtim herkes oradaydı serum taktılar yürüyüş yapana kadar sonda da takılıydı bir yandan kızımı emzirmek için getiriyorlardı sık sık Hemsire saat başı gelip kanamamı kontrol edip biraz rahmime bastırıyordu içim boşalsın diye o biraz acı veriyordu ama üç beş saniye 16.30 gibi su ve çorba içtim sondayı çıkardılar çok hafif hissettim idrar yanması şeklinde korsemi taktılar sonra bi koluma Hemsire bi koluma annem girdi karşıya bakarak ayağa kalktım abartılı bir durum kesinlikle yok sadece sızı oluyor karında bi kaç tur attım odada ne kadar yürürsem o kadar kolay gaz sorunumun gideceğini bildiğim için oldukça yürümeye çalıştım hastaneden çıkana kadar iki kez agrı kesici istedim çok iyi geldi hiç kötü hissetmedim kendimi bebeğimle de ilgilendim kayısılı hoşaf içtim bol bol ertesi sabah 12 de taburcu oldum sıvı geçirmez bant yapıştırıldı eve gelir gelmez duş aldım rahatladım 5.gunden beri rahatlıkla bebeğimle kendim ilgileniyorum üç gün oturup kalkmak zor yardım gerekiyor ama sonra geçiyor korsesiz bir saniye geçirmiyorum yoksa çok agrı oluyor Bursa yıldırım doruk hastanesinde Fatma Güray hanım ile gerçekleşti herşeyden memnun kaldım çok şükür ikinci daha mı zor derseniz bence daha kolay çünkü iki tane oldukları için annelik duygusu ile daha çabuk toparlanma oluyor bence ilkinde daha nazlıydım bunda büyük kızım üzülmesin diye oflayamıyorum yüz ifademi bile değiştirmek istemiyorum çok üzülüyor şimdilik bu kadar anlatacaklarım aklınıza takılan var ise sorabilirsiniz herkese hayırlı doğumlar dilerim 💕💕💕