Dimplesgirll Kızlar ebebek te bgn bezler indirime giriyor sizce kaç numara almalıyım stok yapmak için
Rabia88 Dimplesgirll valla ben bu e bebek yüzünden kaç gündür sinir oldum 34 haftalık hamileyim aldığım bezlerin bir kısmını PTT ile göndermişler 1 paketini UPS ile UPS ile olan cuma geldi ama diğerleri ortada yok cts 4 den sonra gelmişler evde yoktuk dün PTT ye gittim dağıtıcı da yarın gelin dediler bu halimle kargo peşinde koşuyorum resmen üstelik hem kargo ücreti hem de yol ücreti veriyorum almaz olaydım
Kizimveoglumm Rabia88 ebebekte böyle bişe olması çok yanlış 🙄 sinir bozucu işte bu sebepleri gördüğüm için ben internet üzerinden sipariş etmiyorum 🙏🏻
Rabia88 Kizimveoglumm anlamadığım neden tek bez UPS diğerleri PTT tekte gidemiyorum almaya zaten kasık ağrım var birde birsuru bez dün kayinpederim ile gittik ama o bugün müsait değil napicam bilmiyorum mail attım umarım cozerler
MeryB Molfix 2-5kg ve 3-6kg olmak üzere 2 ayrı paket aldım. Şimdilik yeterli gibi. Devamında kilosuna göre hareket ederiz inşallah. Yarında ıslak mendiller de indirim varmış. Baby&me ıslak mendilini düşünüyorum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz 🤔🤔
Rabia88 Dimplesgirll kesinlikle yakınsa gidip alın kafanız rahat etsin bana uzak olduğu ve dışarı çıkmak çok istemediğim için aldım ama kargo yüzünden pişman oldum 😞