Deletedmom00180 15+3 hamileyim hareketlerini hala hissetmeye başlamadım normal diyorlar ama merak ediyorum sizler ne zaman hissetmeye başladınız ? 😌
rabia_varolculha Deletedmom00180 ben 17. Haftayı geçerken ilk hissetmeye başlamıştım 😊 kişiden kişiye değişiyor diyolar tabi kimisi daha geç hissediyomus 😊
Aynur63 Deletedmom00180 normal cnm ben ilk 18 haftada hissettim ama belli belirsiz bişeydi şuan 20 haftalık olduk artık hissediyorum tamamıyla çok tatlı bi duygu ama o oynadıkça sende mutluluktan oynuyon🤗
Beyzanurlina Deletedmom00180 15+5 haftalıkken karnımın altında pıt pıt attı bı kaç kere ondan beridir hissetmiyom 17 haftalıgız🙈🧚🏻♀️
espalp Deletedmom00180 15 çok erken daha 🤷♀️ 19’da hissettim ben o da sadece tenime bi şey değiyor, sürtüyor gibiydi o kadar
Mervetepe Deletedmom00180 daha erken 17.haftanın sonlarında hissetmeye basladım 20lerde hissetmeye baslayanlar var canım bu kişiden kişiye değişiyor
Mihribali 18+3 de ilk tekmeyi hissettim sonra baya sıklaştı🙈 Şimdi 23 haftalığım yerinde durmuyor sıpa bütün gün yumruklanıyorum🤣🤣🤣
Zezey 16 da hissetmeye başladım. elektriklenme, damar atması gibiydi. sonra yavaştan baloncuk patlaması gibi olmaya başladı. şuan 21 haftalığım nerdeyse ve daha çok alt karın bölgemde olmak üzere vuruyor baya baya sıpa :) ama bu kişiden kişiye değişir. :)
Nursema25 Deletedmom00180 16+3 ilk tekme diye not almisim nasil 37 lere geldik ah zaman ah nasil geciyosun 🤷♀️
NimetDilmen Deletedmom00180 İlk hamileliklerde qec hissedilio. Benim ilk hamileliqim 20 21.haftada hissettim