defne55 Citlembik28 olmaz mı 14 haftada başladı 21 haftadayım hala devam hele bide her ay adet günüm yaklaştıkça daha da berbat oluyor ne su fayda ediyo ne buz
Derya0707 Citlembik28 olmaz mı yoldan geldik şimdi arabanın klimasını sadece ayak a gelecek şekilde ayarlıyorum eşim ayaklarım dondu diyor ben soğuk üfledigini hissetmiyorum bile
Serrameri Yanmaya bide ödem eklenince gör sen onu çifte kombo resmen kaynıyo ayaklarımın altı sürekli suda kalsa ne olucak resmen buzlu su 5 dakika geçmeden ısınmış gibi geliyo bana o derece fayda etmiyo
Citlembik28 Bende 3 haftadır var aşağı yukarı artık tak etti acaba bi ben mi yaşıyorum bu problemi diye yalnız değilmişim buzlu suya koyuyorum ayaklarımı dediginiz gibi su hemen ısınıyor sanki içten içe bi yanma var Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar çözüm bulamıyorum bi türlü .
Turkolog Citlembik28 şu an ayağımın altında şişede soğuk su var hep bununla uyuyorum, yalnız bu hamilelikten kaynaklı değildi öncesinde de vardı sebebini bir türlü bulamadım her gece başımın derdi😔
Citlembik28 Turkolog tsh baktirdiniz mi ben ona yorumluyorum acikcasi benim yüksek çıkmıştı yarın dahiliyeye kontrolüm var gittiğimde sorucam yazarım size
Turkolog Citlembik28 haber verirseniz çok sevinirim. Ciğer testi yaptırmıştım temiz çıktı kan ve vitamin değerlerim sorunsuz çıkmıştı. Şekerime baktırdım sorun çıkmadı. Tsh baktırmadım hiç. Bir de düztabanım ondan mı oluyor diye düşünüyorum bazen.
CerenVarol Valla kizlar 22 +5 bir kac gundur benimde ayaklarim yanior acaba tiroiddenmi ki gerci ilacta kullaniyorum ,vitamin ve kan ilacida kullaniyorum,neden bole oluyorki?kotu bisi yoktur deilmi?
Citlembik28 CerenVarol bende tiroidden şüpheleniyorum yüksekti en son benim ilaç kullanıyorum bakalım bide vücutta ki lan basıncı da yükseliyor o da yapabilir
CerenVarol Citlembik28 valla uyutmuyor bir kac gundur ayagimi soguk yerlere sokasim gelior.yarinda endokrinolijide kontrolum var soylim bakalim ne dicek
melekss8 Citlembik28 gebelik süresince günlük içme suyunuzu kilonuza uygun litrelik olarak düzenlediğiniz taktirde daha az semptomlarla atlatırsınız :)
Citlembik28 melekss8 çok su içtigim söylenemez aklıma gelmiyor valla gördüğüm zaman yada ilaç içeceğim zaman diyorum ki su icmeliyim🙄