Piraye Regl tarihimden 2 gün önce açık pembe ve kahverengi şekilde 2 gün kanamam oldu daha sonra bitti bu ay ilk defa denemiştik acaba yerleşme kanaması vs olabilir mi bu şekilde hamile kalan var mı?
Dezehs Piraye olabilir benim bu gebelikte oldu canım önce pembe sonra kahverengi durdu bende adet sandım o yüzden geç ogrenmistim
Piraye Musel Normalde 8 temmuzda olmam gerekiyordu 6 temmuzda pembemsi akıntı oldu sonra bitti 7 temmuzda yine pembe kahverengi şeklinde oldu sonra bitti
Berna3434 Piraye olabilir cnm bnde gebeliklermin en belirgin özelliği iki gün gelen hafif kan pembe renkte 😍 inşallah herşey gönlünce olur 🙏
Piraye melekss8 aslında reglden 5 gün önce yapmıştım negatif cıkmıştı şuan da göğüs hassasiyetim falan var ama bilemedim 10 ay önce de düşük yaptığım için korkuyorum da yine riskli bir gebelik olmasın diye
Tazeanne0134 Piraye bunu bilmen için test yapman lazım test yap pozitif çıkarsa kan verirsen netleştirmek için canım bende adetimin 2.günün sonuna doğru yapmıştım pozitif çıktı inşallah sanada nasip etsin Rabbim dediğim gibi bugün test yap bi