5461 NimetDilmen unutuluyo tabi ben ilk doğumdan sonra bidaha yapmam diyodum ama insan istiyo olsun diye ☺️
BeKbra Tüm bebeklerimizin Akılları çok, rızıkları bol, ömürleri uzun ve hayırlı olsun. ...🤲🏻 Geçikenlerden herkes doğurdu bir ben mi kaldım yoksaaaa 😩 biz 40+5 olduk.
Nezahatozen Mlsgzll iyiyim canım hareketleri bugün az niye anlamadım 2 kere anca hareket etti şimdi hareketini gördüm bekliyorum birşey olursa gidecem diye
Nezahatozen Mlsgzll ala ala niye böyle anlamadım dün çok hareketli çocuk gitti yerine sakin birisi oldu
Mlsgzll Nezahatozen aynen ya gerçekten yoruldular artık o yüzden doktorum bana suni ikinizi de yorar dedi sanırım göbeğim hala göğsümün altında oturamıyorum nefes alamıyorum 🥺
Mlsgzll Nezahatozen evet çok oluyor kasılıyor sadece kilitliyor kendini korkuyorum bende hareket yok ama toplanma çok var
Nezahatozen Mlsgzll sabahtan beri yenice hareket etti düşün normal sabah kalktıgımda vs olurdu simdi cok yok bi karnini salla iki yandan karnina bi durtsene cikolata ye
Mlsgzll Nezahatozen öyle yaptım kuzum süt içince oynuyor benimki yaptım hemen 2 3 tane tekme salladı 😀 hıçkırıyor şimdi