Aselhafsamom Gamzeciks sağol kuzum Allah razı olsun. Çatı muayenesi yapıldıkça açıldı sanırım. Doktor komtrol ettiğin de açılmadan hiç bahsetmedi.
Aselhafsamom Gamzeciks benimde hiç sancim yoktu hastaneye geldiğim de psikolojik olarak sancı geliyor sonrasında 😂😂
Gamzeciks Nezahatozen eet doğurdum walla dün suyu azaldı demişti doktor. Bugun alabiliriz dedi. Sabah geldim suni bağladılar. Çok zor oldu ama. Çok şükür doğdu. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah.
Nezahatozen 5461 benim de yarın kontrol var bakalim 40 olcaz birşeyler der artık sezeryan desin tamam dicem direk tahminime gore haftaiçi bende doğururum diye düşünüyorum 😂
Nezahatozen 5461 beklemesin çünkü gerçekten kaka yapıyorlar yutar diye istemiyorum daha fazla beklemek
5461 Nezahatozen valla bende hep ondan korktum ama devlet olunca yapacak bise yok beklicez dedi bekledik
Gamzeciks Nezahatozen normal doğdu. Çok direttim sezeryana alın diye almadılar. Açılmam başlamıştı allahtan.
Nezahatozen Gamzeciks açılman olunca almamışlardır sağ-salim aldin ya kucağına ultrasondaki kilosuyla aynı mı cikti