NimetDilmen 5461 Bi bizi bekletiolar he ne kadar dsuncesiz bu devlet hastaneleri. Yarn ne dcek bakalm m.ediorm İnşaAllah qün felan verir
5461 NimetDilmen benim şimdi bu hafta son ya bı belirti de olmadığı için korkuyorum yatırır suni falan la baslatirsa kızımda 38 i geçerken yatırıp başlatmıştı yine devletti ama bunda niye böyle bekletiyolar anlamadım galiba ilki de normal di buda kendi liginden olur diye mi bilmem ama pisliğini yer falan diye korkuyorum bende
Ebru0101 NimetDilmen yok canım 42 falan riske giiruor bebegin hareketleri azalıyor kakasını bile ypabilir dedi stresten de kaka yapabiliyomuş bebek anne karnında 40 bitti işte daha fazla beklemeyelim zaten normal dogumu unut şuan dedi 2 gğn içinde sancın gelirse yaparız ama yok açılma falan hiç bişe yok
NimetDilmen Ebru0101 Valla bu devlet hastanelerini hic anlamıorm o kadar rahatlar ki. Bende korkuyorm ya kakasıni yapıp yerse die ve bu nst de ckmıo belli olmuyo. Normal muayenede yapmıo nst iyi diye. ALLAHA emanet yavrum doktorlara felan deqil 😒
Gkayra NimetDilmen rahatsızlıktan ziyade bişey sorunca da azarliyolar açıklama zaten yok , ben 42ye kadar gelmişim , çok istiyorsan sezeryanaa alayım diyo bana ya, daha muane bile etmeden 😠çok sinirliyim... 😁🤭
Gkayra NimetDilmen 42 ye doğru yol.aldim nst yapıp yapıp yolluyorlar ,çocuğa bişey olsa bana bişey olsa ,sorumli yok... Sancı yok diye yolluuolar ...napicam bilmiyorum ...
NimetDilmen Gkayra Benimde ole işte muayene bile etmiolar nst iyi diyip yolluyolar o kadar. Cocuqun kilosu nasl suyu iyimi kakasını yapmsmı die bakmıyorlar bile sadece nst sanki nst de bunlar belli oluyo deli olcam
Gamzeciks @5461 @NimetDilmen yine hüsran. Nst sancı yok. Bebeğin suyu hareketleri iyi. Çok evham yapıyorsun dedi. İstersen yarın gel suni sancıyla alalım dedi. En fazla 1 hafta daha beklerim. Gelmezse sezeryana alırım dedi 😢 Düşünün taşının dedi. 17 sinde yine kontrol var. Acaba o gün mü suni istesem.
5461 Gamzeciks bekle bence bebek iyiyse kendi sancin falan gelir. Belki bende bekliyorum gelsin diye5 dk sonrası bile hiç belli olmaz çünkü
Ebru0101 Gamzeciks canım açılma vs yoksa suni alıp boşuna tekrar sezeryan olma bence bebim bi gram açılmam yok suni sancı verip boşuna acı çektirmem dedi
NimetDilmen Gamzeciks Bencede bekle eqer bi zararı yoksa. Suni cok kötü diolar ama kisiden kisinin acı eşiqine qöre de deqisir tabi. Yinede karar senin tabiki
Gamzeciks 5461 korkuyorum zaman geçince bu sefer bişey olur diye. Hiç gelecek gibi durmuyor. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum hiç :(
Gkayra NimetDilmen üstüne bide strese sokuyolar bizi işte ,hakkımızda hayirlisi olsun inşallah .Allah'a emanet bekliycez napalim ...
NimetDilmen 5461 Bnde ole dsunuorm stresimiz de cok etkiliomuş napcaz blmiorm. Dktor teklif sunsa direk kabul etcek drumdayım valla acıyı sancıyı dsunmeden
5461 Gamzeciks aynen ya şu haftası gelmeden doğuran nasıl doguruyo bizimkiler 10 aylık olacak nerdeyse ses soluk yok 😬
NimetDilmen Gamzeciks Çok iyi dsun bi kac kisiden fikir al ole karar ver canm kolay bi karar deql. Şahsen bana bu teklifi sunsa doktor ben suniyle yada sezeryanla doqurtun derdim eminim. Cocuquma bisi olursa die korkuyorm ondan alın derdim aqriyı dsunmeden
Gamzeciks NimetDilmen @5461 ya birazcik 1-2 cm acilma olsa alin suniye diyicem ama yok hic acilma yok :( cok kararsizim. Carsambaya kadar bekleyecegim. Biraz yorucam onu. Eger olmazsa bisey o gun suniye alin derim.