Mr1517 Mrvt valla bana 5 dakikada iç dedi bitir dedi sonra 1 saat bekliyorsun kan veriyorsun ben salak gibiydim nasıl içtim bilmiyorum 🤷🏼♀️
Bellabells Mr1517 ben de içtim maalesef aşırı midem bulandı ve çıkardım içtiğim içeceği.yükleme testim tamamlanmadı.
Mrvt Zynpky Ben 23 haftayken gitmiştim en son 630 gramdı. Şimdi 26 olacağız Cuma günü gideceğiz kontrole bakalım ☺️
Zynpky Mrvt benim 24 de 565 gramdi doktor haftasyla uyumlu dedi ama yazanlara bakiyorum nettende arastryorum sanki kilosu az gerci doktora ustune basa basa sordum ama.normalde dedi haftasyla ayni gidiyo dedi
Zynpky Mr1517 olabilir tabiki dyorm ya sanki gaz skismasi oldugu zamandada oluyor gibi kuru kaysi ye canim bol su ic tuvalet icin
Mr1517 Zynpky 26. Haftamdayım canım ben inşallah rabbim hepimizin evladını korusun inşallah sağ sağlim vaktiyle gelsinler 🙏🏻❤️ Benim en son 700 küsür gramdı ben minyonum dedi hatta doktor annesine benzicek demişti şimdi nasılız bilmiyorum 😚
Mrvt Zynpky canım bebekten bebeğe değişiyor. Erkekler özellikle kız bebeklere göre biraz daha önde oluyorlar kilo bakımından. Şimdi çok normal kilosu. Son 2 ay önemli kilo almaları
Hnfe Zynpky bende 23 haftalikken gittigimde 680 gr dı doktorum.cok iyi beslemişsin ama.kendinde kilo almssindedi sezeryan olacagim.icin fazla kilo alma dedi hamurisini kesmemi soyledi 8 kilo aldm
Zynpky Mrvt insallah canim kafama takiyorum biraz iyide besleniyorum herseyden yiyorum azda olsa benim bebegimde erkek iste doktorda haftasyla uyumlu dedi bakalim geri olmasinda onemli degl napalim bekleyip gorecez
Mrvt Zynpky canım ben mesela gece uyuyamıyorum çoğu zaman. Saat 3 gibi falan muz ve süt içiyorum. Sanırım biraz daha kilo alması bundan. Öyle çok düzenli de beslenmiyorum. Sende kafana takma çok normal kilosu bebeğinin.
esmaakts Mrvt ben gerek duymadım çünkü bilimsel bir kanıt yok buna dair zaten bi çok post açıldı şeker yüklemesi için canım, açken şeker ölçülüyor birde tokken 👍
Zynpky alyatalha yerim canim bu zamana kadar yogurtla kurtariyordum zaten surekli yiyorum ama daha fazla arttirmam lazim demekki tesekkur ederm ❤
Mihribali Haftamdayım 32 santim oğluşum 600 gram olmuş 🤷🏻♀️ Hiçbir erken doğum belirtim yok ama son günlerde nedense içimde zamansız doğum yapacakmış hissi var Allah korusun, sürekli İstanbul Kocaeli arası gidip geldiğimiz için de olabilir heralde yerimizde durduğumuz yok ki 😥 Bizde her şey normal tetanozun ilk dozunu yaptırdım sırada şeker yükleme testi var, yaptıranlar özeldemi yaptırdılar devlette mi yoksa sağlık ocağı mı bilgisi olan yazabilirse sevinirim🤷🏻♀️ Özeldeki doktorum Ağustos 1 e randevu verdi ama bu ay biraz sıkışığız sadece şeker yüklemesi için o kadar para vermek istemiyorum muayeneye sizce ne yapmalıyım🧐
Mr1517 Mihribali Canım ben özelde yaptırdım içeceğe 12 tl verdim aldım onun dışında normal doktor ücretimi ödedim başka bir ücret verilmiyor açlık toklul idrar hepsi içinde zaten normal kontrol ücreti veriyoruz