Polen
4444 duası var onu yapabilir
Namaz kılınıyor birde ekstra ama tam olarak bilmiyorum dileğin olması için internetten araştırabilir.
Mübin duasını yapabilir.Yasin okunur ve her Mübin geçen yerde durulup, 3 defa Mübin duası okunur ...
Birde hamile birinin elinden avucundan yani 3 yudum su içsin....
Allah hayırlısı ile vakti saati gelince nasip eder inşallah kızının isteği için verir inşallah Yüce Rabbim.
Okuyunca benim oğlum geldi aklıma oda çok istedi Allah ima sonsuz şükür hamileyim şimdi.
Bizde çok denedik bi tane kürtaj oldu. Saatini gününü kovaladık yumurtlamanın olmadı olmadı sonra ben çok sıkıntı yaptım panik ataklarım arttı.ilac kullanmaya başlayınca denemeyi bıraktık bütün umudum tükenmişti çünkü tedavim uzun sürecekti 49 yaşındaydım artık olmayacak gözü ile bakıp oğlumu buna alıştırmaya başlamam gerekli idi derken ilacın ikinci kutusuna geçtim bi baktım hamileyim Allah ım dedim çok uğraştık istedik olmadı bunu sen verdin nasip ettin hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza ver ...Önce bebeği gördük sonra kalp atışını duyduk şimdi 22.4 üz bakalim hayırlısı ile inşallah arkadaşınıza da nasip eder.Ben sürekli dua edin bir insanın zaten çocuk için ama olmaz dedim ama ic bakalim deneyelim bi dediler 14 Ocak 'ta bi hamile arkadaşımın avucundan su içtim 27 şubatta da hamile olduğumu öğrendim yine Allah in bileceği iş tabi ama gerçekten vakti saati ne zamansa o zaman ....Selamlar....Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...