2lokummannesiii Of bu eksikti ama sağlam hastalık neyse ki. Kızlar ayağımda mantar çıktı ve çok kaşınıyor. Bir bilgisi olan var mı gebelikte nasıl çözüm bulacağım yeni başladı geçmesi gerek çok kötü duruyor kaşınması da cabası. Lütfen cevap verin.
espalp 2lokummannesiii ayağını ıslak bırakmaman gerekiyor. Bende de aynı sorun vardı. Utalk diye bi pudra var doktor onu verdi bana. Pudrayı vücut emmediği için zararı yok. Biraz yavaş geçiriyor ama pudrayla geçti benim. Her gün düzenli yap ihmal etme
Efsoo 2lokummannesiii benim ayak parmaklarimin ortasinda oluyo.😭off derisi soyuluyo cok acitiyo krem kullaniyorum
Nesliiiiiiiii 2lokummannesiii ayyy bende yaşadım onuuu ellerimede geçmişti ölüyordum kaşıntıdan hep yara oldu cildiyeye gittim ayaklarım için iki tane krem verdi birini sabah birini akşam die ellerimede bi tane verdi şuann Allaha şükür geçti kaşıntımda yaralarımda sadece soyulmalar oldu ellerimde ayaklarımdada oda iyileşmeden kaynaklı die düşünüyorm deri değişti yani ama cildiyeye gidinn bekletmeden yoksa mahvedersiniz kendinizi evde çözümü yok malesef.
Naze2151 2lokummannesiii esimdede var geçmiyor lanet bayadır varmış dra gitmiş ama o ilaçta mantarı ayaktan alıp vücudun başka yerinde çıkartıyormuş çare bulursan yaz bende onda deneyim 🙄
2lokummannesiii Naze2151 baksana krem ve sprey diyorlar ama kadın doğumcuların hepsi içim vermiyor kullanmaya
Leyliiii 2lokummannesiii Canım bende de var çıktığı zaman kırmızı kantaron yağı sürüyorum çok iyi geliyor ❤️
Serrameri @2lokummannesiii travazol krem kullan canım hamilelikte de kullanılıyo zaten kaşıntısını alır hemde iyileştirir
Nesliiiiiiiii Serrameri Serrameri travazol krem B grubu bi krem olmadığı için hamileleikte kullanılmıyor çünkü kortizon içeriyor o krem onun yerine başka krem yazıyolar. 2lokummannesiii
Esramese 2lokummannesiii ben sirke ile pansuman yapip yikadim surekli cok surmedi gecti hemen biraz yakiyor ama pisman olmazsn
Serrameri @2lokummannesiii kalmıyo bende de vardı kullanınca geçirdi uzun süredir olmuyo iz falanda kalmıyo
Hazelkrnz 2lokummannesiii kardeşim de 1 yıldır var. Ayaklarını halıya sürerek kaşıyor bazen ağlıyor ayağı o kadar çirkinleştiki Allahımm 🤦♀️ kardeşim çalıştığı için kremleri saatinde gününde kullanamıyor o yüzden geçmiyor sen kullan gününde yoksa illerdeki görüntüyü ayağında görmek istemezsin. Sandalet haram oldu kız kardeşime asla giydiremiyoruz.Geçmiş olsun canım
2lokummannesiii Hazelkrnz sağol canım ben kaşımamak için baya direniyorum. Başta sinek ısırığı sanmıştım kaşımıştım şimdi dayanıyorum bakalım doktora gittiğimde de sorcam burda da sağolsun arkadaşlar baya yardımcı oldular.