2lokummannesiii Of bu eksikti ama sağlam hastalık neyse ki. Kızlar ayağımda mantar çıktı ve çok kaşınıyor. Bir bilgisi olan var mı gebelikte nasıl çözüm bulacağım yeni başladı geçmesi gerek çok kötü duruyor kaşınması da cabası. Lütfen cevap verin.
PnrGg 2lokummannesiii bende de war hamilelikten öncede wardı krem kullanıyordum geçiyordu. Şimdi hiçbişey kullanamıyorum we çok kaşınıyor arada tuzlu soğuk yapıyorum o iyi geliyor başkada bi çözümü yok doktoruma sordum hiçbişey weremem dedi krem olarak 😒
EzgiCafer 2lokummannesiii benimde hamilelikten sonra başladı görünüş olarak birşey yok ama çok kaşınıyor bazen koparasım geliyor inşallah geçer 4 5 aydır böyleyim
Didemocak 2lokummannesiii görünüş olarak bir şey yok demissiniz acaba hamilelikte kaşıntı normalmiş ondan olmasın mantar yerine benim mesela topuklarim çok kaşınıyor geceleri arada geçiyor bütün gün bile olduğu oluyor
2lokummannesiii EzgiCafer benimde yeni başladı canım akşamları kaşınıyor özellikle ne yapsam bilmiyorum doktor da ilaç vermez
Twin_mother2 2lokummannesiii cildiyeveriyor canm bi arkadaş travazol demiş ya kadın doğum um onu bana vajina mantarı için verdi sende onu ayağına süreblrsn iyi geliyo
Twin_mother2 Guzozkan ilaç ismi vermek doğru olmaz ama bence cildiyeye git bnm parmak aramda olmuştu serçe parmağım kopacaktı resmen Dr iki hafta kullan demişti kullandım ve tamamen bitti
2lokummannesiii Didemocak kız ben demedim onu bildiğin deride dökülmeler var parmak aramda kabarmalar var
Serrameri @2lokummannesiii mantar olduğunu nerden biliyosunuz? Parmak aranızda vs kabarmalar deri dökülmeleri ve aşırı kaşıntı mı var? Eğer bunların hepsi varsa bide üstüne diğer parmaklarada geçiyosa travazol krem alın eczaneden hamilelikte de kullanılıyo zaten geçirir.
Zehralismail Yapabilirseniz ayağınızı deniz kenarındaki sıcak kuma sokun bi yarım saat bi saat. Çok iyi gelicek. Yaz boyunca en az 2 3 defa yapın bunu.
Gulfem07 Çay ağacı yağı iyi geliyor benim malesef tırnağına da sıçradı güzelim tırnağımin ikisi mahvoldu ilaçla çabuk düzeliyor ama bu dönemde malesef kullanamıyoruz Çay ağacı yağı doğal ben kullaniyorum