SerapUGR KbraGndz siz kaç haftalıksınız. 1kere gittim konustum doğumu sen normal dogurursun dedi gülerek inşallah normal olur
Aysel49 Zeynepmum Merhaba hastaneden ve doktordan memnun musunuz acaba ? Yeni dogan odalarina falan baktiniz mi buyuk mu kucuk mu acaba ?
Zeynepmum Aysel49 doktorumdan memmunum odalara baktım küçük ve büyük odalar var tek kişilik hepsi. Vip odalar da var onlar ekstra ücretli 🙂
MerveErdalKam Özel bi muaneye gidiyorum ama 1 aya kadar koç üniversitesi hastanesi ne gidicem riskli gebelik olduğu için 225 tl ssklı ücreti anadolu yakasından avrupa yakasına🤣🙈 kanapeden kalkamayan ben 🤭🤰🏻
1987gokce Aysenurtsr Oykuakbalikk Merhaba fatih medipole gidiyormussunuz acaba doktorlarınız kim, muayene ücreti ve doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Çok teşekkür ederim şimdiden hepimize hayırlı doğumlar😊
Aysenurtsr 1987gokce merhaba. Ben zeynep kocayurt hanima gidiyorum. Muayene ucreti 25 lira 🤗Dogum fiyatini henuz almadim, agustosdA dogumum benim.
Arzuu Şimdiye kadar 3 doktor değiştirdim. Sonunda doktorumu buldum. Bugün Şişli Kolan Hastanesinde Meliz Hanımla randevum vardı. Çok çok memnun kaldım. Doktor arayışında olanlara tavsiyemdir
1987gokce Aysenurtsr bizde ağustosta dogucaz inşallah, özel sigrotanizla mi muayene ücreti? 😊 teşekkür ederim
Aysenurtsr 1987gokce ben calisanim, ogretmenim, o sigortam var, ama bi arayip ogrenebilirsiniz isterseniz. Fatih demi oturuyorsunuz 🤗
1987gokce Aysenurtsr saolun bilgi için. Şişli'de oturuyorum fakat Neresi olsa giderim yeterki iyi bir hastane olsun