Betluysal Esenler medipol burcu aydın boyama çok iyi bir doktor. Doktordan ziyade abla gibi davranıyor
YelizBilen Betluysal bende burcu hanıma 1 defa muayene oldum . Normal Doğum düşünüyorum burcu hn normal Doğuma hangi saatte olursa gelip kendi mi yapıyor yoksa nöbetçi hangi doktor varsa o mu yapıyor. Bilginiz var mı ?
dunyam3105 erifeEnsarizbey normal 2,5 sezryan 3,5 bunlarda da ekstra işlemler hariç mesela epidural için ekstra fiyat falan var
dunyam3105 erifeEnsarizbey istersen bi gittiğinde A blokta muhasebe odası var 1.katta ordan broşür veriyolar fiyatlar ile ilgili
Ekksl Ben de Esenler Medipolden Burcu Aydın Boyama’ya gidiyorum muhteşem bir doktor ve dünya iyisi bir insan
Mercan89 erifeEnsarizbey ayşe akbulut doktorum evet şuan için bir sıkıntı yok aksine çok enerji dolu siz ne taraftasınız
Sevilaylayyy Busrademirrr gop hastanesinde çalışıyorum ama izne ayrıldım 35 haftalığım volkan bey iyidir şakacı güleryüzlüdür 🤗
Elfn Busrademirrr benim özel sigortam var 15 tl veriyorum sanırım normal muayene ücreti 120 ya da 150 tl olarak aklımda kalmış bir arkadaşım da gidiyordu oradan biliyorum ama yine de yanlış bilgi vermek istemem canım
Betluysal YelizBilen bildiğim kadarıyla haftasonu kendisi olmuyor nöbetçi doktor kim ise o ilgileniyor. Ama genel olarak hastanenin doktorları çok iyi ben birkez düşük yaptım gece gittim burcu hoca yoktu nöbetçi doktor ilgilendi şuan ikinci gebeliğim burcu hocayla devam ediyoruz
Aysenurtsr Oykuakbalikk merhaba. Evet ben cok memnunum. Guler yuzlu ve ilgili bir bayan. Hamilelikten oncede kontrole gitmistim ona. Bir kac arkadasimda onda dogum yapti, memnunlardi 🤗
Oykuakbalikk Aysenurtsr Yaaaa☺ bende Fatih’te oturuyorum bir kaç Öner’i aldım ama siz Fatih yazınca hemen gözlerim parladı 🤣