Neslihansss İyi aksamlarr 22 haftalıgım hıç sıvılce çıkmamıştı 2 günde yüzüm bi anda mahvoldu hem sıvılce çıktı hemde birsürü iz leke, napmam lazim onerebılcegnız krem yada baska bısey varmiii yüzüm cok kötü😞😞😞
Gzmsrgl Neslihansss madecassol krem hafta da 2 defa 👌🏻 Cilt tonunu eşitliyor ve sivilce oluşumunu önlüyor
Esramese Neslihansss teramicyn alip suruyorm antibiyotk bi krem sivilce iltihaplı ise pit diye patliyor kendinden
Kovaburcu Neslihansss sanırım kız geliyor😂şöyle beslenmenizden kaynaklanıyor bence yağlı yemeyi sıfıra indirin
sirinalya1 Canım hem bebeğin hem kendin için sudocrem kullan bence. Benim sivilcelerim iri iri ağrılı çıkardı hamile kalmadan önce kullanırdım ertesi güne hafiflerdi. Hem bebek bakım kremi hem bin türlü derde deva oluyo 💕
Cangul Benimde yüzümde lekeler çıktı göz altında krem vermediler Doğumdan sonra ancak olur dediler 🤔şuan 35+1 hala var karartı
CerenVarol Sudocrem almistim bebisim icin ama gogus ve agiz kenarlarimda kirmizi lekenlenmeler oldu bundan surdum gayet iyi geldi
Berrinsoygazi Elma sirkesi ağır kokuyor fakat pamukla tampon hareketlerle sivilce üzerine sürebilirsiniz ben çok etkisini gördüm