SemaSalihh Kızlar önceki gün bi damla kan geldi doktora gittim samcı bişey yok herşeye bakıldı. Bugünde karnım kasıklarım çok ağırıyodu bebek kanalamı yerleşti acaba. Yada sebebi ne olabilir ? 34+2 günlük gebeyim
Busran SemaSalihh 33+5 haftaligim bende öldüm kasiklarimdan oturup kalkınca çok zorlanıyorum geçen hafta biseyim yoktu Dr bebeğin daha inmemis dedi belkide bu ağrı bebeğin kanala indiginin işareti olabilir uyuyamıyorum bile
Anneyimmmmm SemaSalihh canım kan için doktor ne dedi? Kasık ağrılarının sebebi rahmin doğuma hazırlanıyor ondan oluyor.
Emnesar Bendede aynı durum var 33+2 karnım kasıgım cok agrıyo bi gittim hiçbir sıkıntı yoktu perşembe kontrolüm var ama agrı oldukça korkuyorum bebek ters çünkü 😳
SemaSalihh Emnesar Aynı benimde perşembe kontrolüm var benim bebişte döndü çünkü sende kanama olayı oldumu canım
Emnesar Kanama olmadı ama çok sık idrara çıkıyorum bir damla bile olsa o kadar baskı yapıyor ki 😫 doktor zayıf insanlarda erken dogurma riski oluyor dedi inşanlah bi sıkıntı olmaz ikimizdede
SemaSalihh Emnesar inşallah canım bende erken doğum riski yoktu ama ne olacağı belli olmaz yer daraldıkça artık hareketleri daha kısıtlandı o yüzden çok baskı oluyo sık çıkıyoruz birde günde içtğimiz 3 litre su 😓
SemaSalihh Busran İnşallah erken doğum olmaz canım benim bebiş döndü ama yerleşmemişti en son yerleşmesi için erken dedi doktor
SemaSalihh Anneyimmmmm Hiç bişey demedi canım sancı yok nst de baktılar alttan muayne edemeyiz doğum değilse doğumu tetikleriz dediler. Gelen kan bi damla var yok arasıydı