Senemufuk Kızlar lütfen hatay antakyadan hamile annişler cevap verebilir mi doktorlarla alakalı bişeyler sormam gerek...
Dudus Senemufuk kardeşim orda defne hastanesinde hülya artuca gidiyo çok memnun bebeğin ve annenin herşeyiyle ilgili bi doktor
Senemufuk Ben öZel akademi hastanesinde özkan yılmaza gidiyorum 12 haftalık hamileyim memnun kalan var mı bana herkes farklı bişey söylüyor
Dorukunannesi95 Senemufuk eltim 1 ay önce ozkan beyde dogum yapti. Suan bebek de kendisi de iyi ama benim doktorum cok daha iyi valla durust olmak gerekirse😀😂
tunamom1907 Senemufuk benimkide telal dogruel çok iyi bi doktor ama hep kalabalık her gitttiğimizde malaseef çok bekliyoruzzzz özkan bey için de hep iyi şeyler duydummm
Damla01 Senemufuk Ben hataydayken ozkan beye gidiyordum. Cok memnundum. Hatayda kalsam ozkan beyde dogum yapacaktim.
morpella Senemufuk benim görümcelerimin ikiside ilk doğumlarını özkan beyde yaptılar memnun kaldılar bebeklerde gayet iyi
As_1 Benim doktorum özel mozaik hastansnde Telal Dogruel çok güzel ve çok memnunum ki özel mozaik hast. Zaten kadın doğum ve çocuk hastnsessi onerrim gitmeni canim
Dorukunannesi95 As_1 Defne hastanesi Raziye Keskin Kurt. Doçent doktor diğer doktorlara gore muayenesi biraz daha pahali ama deger
Senemufuk As_1 özkan Damla01 ya bende memnunum ama bu aralar yeni doğum yapan hiç kimse memnun kalmamış öZellikle de hastaneden çok kararsız kaldım sizde anlarsınız beni bebeğim için endişeleniyorum bişey çıkarsa allah korusun görmezse
Dorukunannesi95 Raziye hanimdan daha ilgili bi doktor oldugunu sanmiyorum bir cok doktora gittim ilk haftalarımda ama raziye hanimi hem esim hem ben hem de bebisimiz cok sevdi :) detayli ilgileniyor telefonu 7/24 acik yardimci oluyor
Dorukunannesi95 Senemufuk Raziye Keskin Kurt. Docent doktor. Defne hastanesinde keske gebeligimi ilk öğrendiğim andan itibaren gitseymisim diyorum
Damla01 Senemufuk anliyorum sizi haklisiniz. Arkadasimda orda dogum yapti gecen ay cok memnun kaldi. Defne hastanesini hic onermem. Akademi ordan cok daha iyi gercekten.
Dorukunannesi95 Damla01 defne hastanesi rezil ama Doc.dr Raziye hanim var sirf onun icin gidiyorum ben türkiyede arasam boyle doktor bulamam ki cok seciciyimdir ben