Mucizeemm Tubabulat2018 40+0 da aldım kızımı kucagima o da geleceği yoktu acil sezeryana alınmak zorunda kaldım
Cigdem30 Tubabulat2018 ama son haftalarda asiri hareket aktivite olursa dogum basliyor bi anda dikat edersen son haftalarda kendini yormamaya 40. Haftaya kadar guzel bir kiloylada dogar bebegin
Tubabulat2018 Damla6606 anladim canim ins benimkide yakın bi tarihte sagsalim dogar cok bekletmesin bizi
Tubabulat2018 SelmAkqun 😁 oyle tabi canım bende annemi cagiricam ya onun icin ne zaman cagirsam diye dusunuyorum doktorum bisey dermi. Kiz bebkler once gelir derler ya acaba 38 haftalikken yada 3o haftalikken yapanlar varmi diye merak ettim 😊
Alarasel Tubabulat2018 cnm değişiyomş o bnd emerk ettimde 41 de doğn kızda var 38 de doğn erkekde hayırlııs olsn inşAllah😅
Tubabulat2018 Alarasel amin insaallah canim gercekten baya degisiyormus bakalim biz ne zaman dogurucaz 😂
bebekteyaparimkariyerde Tubabulat2018 ☺️Valla onu kendisi biliyor maalesef.37+4 günlüğüz sancı çıktı ama ben hissetmiyorum.hergün acaba bugün mü gelecek diye merak ediyorum ama bilemiyorum.benim gibi olup 40haftalark görenler var