Kocaeli de oturuyorum İstanbul'a göre burası biraz pahalı her İstanbul'a gittiğimde annemle yapıyoruz alışveriş o yüzden buradan bir şey almıyorum pek. Zıbınlar, eşofman takımları ve pijama takımları aldık, annem bi iki tane yelek şapka tulum vs ördü 3-4 çift patik ördü, 2 tane battaniye ördü🤗 6-7 tane battaniye olması şart kızlar hep ona sarıyorsun kusuyorlar bebek arabasına pusete örtüyorsun vs aklınızda olsun🙏🏻 3 çift ayakkabı aldık, bornoz takımı hediye geldi, halısı hediye geldi, dalin setini biberon setini kardeşlerim hediye almışlar🙈💕 Yenidoğan için de az alıyorum zaten 2 takım hastane çıkışı gibi alırız onun dışında pek almam hem hediye gelir hemde çabuk büyüyorlar, onlarında içinde battaniye oluyor🤭🤭 Odasına karar verdik İkeadan alıcaz beşiksiz bebek büyümez diyorlar yoksa montessori yaptırmayı düşünüyorduk ama en son beşikte karar kıldık odası 2 bin liraya mal oluyor beşiği, şifonyeri, giysi dolabı, alt açma masası 8.ayda alıcaz o zamana kadar birikim şart🤪 Babynest, emzirme önlüğü, emzirme yastığı, alt açma takımı, puset örtüsü, nevresim takımı, yatak korumaları ve fon perdesini dikicez bu ay o yüzden para biriktiriyorum, kumaşlara karar verdik sarı, gri, beyaz yaptık konsepti o kadar tatlılar ki yiyesim geliyor 😍😍 Önümüzdeki ay odasının duvarlarını boyucaz bu ay düğün borcumuzu daha yeni bitirdik her şey çok heyecanlııııı 🙈🤭💕