Rabia2019 Kızlar ben bu zamana kadar hep ağda yaptım 30. Haftamdayım ama son yaptığımda belim çok ağrıdı göremedim bile ve saatler sürdü, tüy dökücü krem kullanmayı düşünüyorum kullanan var mı
Mavilianne Rabia2019 bence kuaföre gidin sonuçta yine de kimyasal ve bekletiyorsunuz. Riske girmeyin derim ben. Bende 27 haftalığım kuaföre gidiyorum kendim yapamıyorum eğilemiyorum
Gizem_miros Rabia2019 bende oyle jilet yapamiyorum beceremiyorum sordum burada herkes kullanma dedi bebekten dolayi bende korktum jilet venus aldim 🤔
23Zumra Rabia2019 vallah canim ben normalde lazere gidiyordum ama hamilelikti cikti tek tuk ben aldim kulanicam zaten 3 dkk felan bekletin diyorlar
Kubuuu1 Rabia2019 ben kimyasal olduğu için kullanılmaması gerekiyor diye düşünüyorum.İceriğinden dolayı her türlü güneş kremini dahi kullanamiyorsunuz o yüzden ben de kullanamıyorum ama ne yapacağım ben de bilmiyorum agdaya da gidemiyorum mecburen jilet kullanıyorum 😒
Rozawxz Ben geçen ayın sonunda acıbadem de prof. Dr. Rıza Madazlıya gittim bizzat sordum tüy dökücü krem kullansam bebeğe bişey olur mu diye hayır dedi bebeğe zarar vermek o kadar kolay değil dedi.
Rozawxz Rabia2019 evet konuştuktan sonra bi defa kullandım sadece o bölgeye ama şu anda zaten çok da ayrıntıya takılmıyorum bi süre sabredicem napim çünkü karnım falan baya tüylendi ama hiç bulaşmıyorum
Rabia2019 Mavilianne kuaföre gitmek istemiyorum canım şahsi fikrim o yüzden başka yöntemler arıyorum, daha önce hiç jilet yapmadığım için ondan da korkuyorum perşembe günü doktoruma zaten soracağım kremin zararı var mı diye ama size de bi sormak istedim
Rozawxz Rabia2019 tabiki sen yine de kendi doktoruna danış ben sadece paylaşmak istedim seninle aynı kararsızlık içindeydim valla Allah yardımcımız olsun 🤲☺️
Mavilianne Rabia2019 Jilet 2 katı artırıyor ya maalesef ki 😞 Bitkisel olanları varsa canım bence kullan
Gizem_miros Rabia2019 normal jiletten kolay cunku ben jiletle yapmayi bilmiyorum hep kesiliyorum kan icinde kaliyorum dusun bi tanesini 50 milyon jilet venusun gec cikartiyor ve kendini kesme sansin yok 🤣🤣🤣
Busraoksz 23Zumra bende venüs kullanıyorum dıgerıne gore tahrişi daha az ve kıvrımları oldugu ıcın kesme ıhtımalını ortadan kaldırıyot. 31 haftamdayım bakmadan venüsle halledebiliyorum dıgerınde bakmak gerekıyor sürekli.
Gizem_miros 23Zumra en azindsn kendimi kesmiyorum kan revan icinde kalmiyorum cunku ben jiletle beceremiyorum ve gec cikartiyor jilet gjbi pis degil 1 tanesini 50 milyon
23Zumra Gizem_miros oylemi ben lazere gitmeden once normal jilet kulaniyordum ve hep dedigin gibi kesiyordum bacagimi felan ve erken cikiyordu sonra lazere gittim rahatladim ama jilet venus gec cikariyorsa bende onu alim ve baya pahaliymis tesekkur ederim bilgi icin
Gizem_miros 23Zumra rica ediyorum ben normlde agda yapiyorum ama artuk onumu goremiyorum mecburiyetten kullaniyorum yoksa dayanamiyorum jilete allahtan kilsizim ben