Caglaa Belimin özellikle sol tarafında olmak üzere çok fena ağrım oluyor yatarken otururken çalışırken falan hiç farketmiyor 🙁 Bu durumda olan ve çözümü var mı? Kalsiyum ve magnezyumda kullanıyorum ama fayda etmiyor demekki.
GizemAydoan Caglaa sürekli devam etmemekle beraber gün içinde çok iş yaptıysam gece uyutmuyor o kadar ağrım oluyor yani bazen yorulmasamda ağrıyor gerçi zaten şuan tek sorunum keyfimi kaçıran tek şey bel ağrısı 😞
Adabahar Caglaa canım benim de var herkes yaşıyor sanırım magnezyuma başladım eklem ağrılaım biraz dindi ama bel ağrım aynı aslında bel de değil kuyruk sokumu tarafında sol bölge garip bi ağrı yatarken yürürken allah yardımcımız olsun 🙁
MaideKarakaya Evet benimde çok bel ağrım var 22. Haftadayız ayaktayken olmuyor ya otururken oluyor yatarken ve kalkarken kötü oluyor 🤔
Ebecik Ay benim de çok kezman ki gebeliği öğrendim şimdi 28 deyiz hala çok fazla bel kaslarımız kuvvetli değil ki
Demir Hamileliğimin en başından beri var.Doktor tendomlar genişliyor ondan dedi.E zaten bünyende zayıfsa spor hayatın yoksa ağrır dedi😒 Hiçbir sosyal hayatım kalmadı anında giriyor sancı