Rabiatalan Ya kızlar cinsiyet tahmini yaptı doktorum %85 kız ama hafif bi cıkıntı görüyorım dedi. 14. Haftamdayım bu arada. Ben umutlanmak istemiyorum kız cok istedigim için böyle olup erkek cıkan varmı?
Busran Rabiatalan bence acele etme canm hep görünmüyor belli değil falan deniliyordu sonra, bnde 6 aylıkken öğrendim bebeğimin cinsiyetini şuan 8 ayligim
Anneyimmmmm Rabiatalan canım az daha bekle bence de sen umutlanma. Net 16.hafta da söyler doktorun. Gönlünde ki olur inşallah 🤗 Çin takvimin de ne çıkıyor 😊
Rabiatalan Anneyimmmmm erkek cıkıyor takvimde. Ama ikinci oğlumda kız cıkıyodu tutmadı. O yüzden inanmıyorum pek😐
Pelin08 Anneyimmmmm banada bakar misiniz lutfen 20 mart 2019 son adet tarihim 01.08.1993 dogum tarihim gerci yarin ogrenicem de merak ediyorum yinede
alyavetuna Anneyimmmmm 6 mart 2019 sat. 04.08.95 dogum yılım cinsiyeti ogrebdim ama tutuyor mu merak ediyrum😍
Ademnilay Rabiatalan şahsen ben canim yaşadim 13+4 de doktor %80 kız dedi 16+5 de gittim %100 erkek dedi canım
Anneyimmmmm Rabiatalan Bi tane daha baktığım yer var benim canım farklı %80 doğru çıkıyor sen yaz bakayım istersen ama sürpriz olsun beklemek istiyorum dersen bekle 😍 inşallah bir prensesin olur ❤️
sabukazan Anneyimmmmm size zahmet olmazsa bana da bakar misiniz? 15 haftaligim. Bir doktor %90 erkek dedi digeri %90 kiz dedi😅 sat 31 Mart 2019, dogum tarihim 08.11.1991
Adanur Anneyimmmmm canım bende birkaç yere baktım hep farklı çıktı nerden baktığını merak ettim eğer zahmet olmazsa benimkinede bakar mısın sat 6mayıs doğum tarihi 03.02.1992
busrakaan Anneyimmmmm sana zahmet banada bakabilirmisin 😊 14.04.1995 benim 10.03.1997 eşim 25.03.2019 en son adet tarihim 31.12.2019 tahmini Doğum
Deletedmom00180 sabukazan 13. Haftada erkeğe benzetildi 14. Haftada kıza net bir durum bende de yok bakalım bir sonraki kontrole inşallah öğrenirim 😀
sabukazan Anneyimmmmm yaa🙈 en son kendimizi kiza hazirlamistik. Gene mi erkek cikti😅 neyse saglikli olsun da🙏🏻 Cok tesekkur ederim❤️
Anneyimmmmm sabukazan aynen canım sağlıklı olsun tabiki zaten %80 doğruluk payı var ama gönlünde ki neyse o olur inşallah rica ederim 🤗