Arzuu35 Merhabalar bugün doktorum coraspin yazdi. Gelisim geriligi icin aranizda bu yuzden kullanan oldumu ? Ic rahatligiyla kullabilirmiyim?
Modies Arzuu35 merhabalar, damarlarınızdan biri bebeğe az besin gönderiyor ise yazmıştır. Bir arkadaşımda bu durum vardı valla kızı 3 yaşında turp gibi. Ben başka bir sebepten coraspin içiyorum. Hamile kalmadan önceden beri sıkıntı yok hatta daha bile iyi
Mervektk1126 Arzuu35 bende kullanıyorum bebeğin iyi beslenebilmesi için bebeği besleyen bi damarımda dirençsizlik varmış 34. Haftaya kdr kullanıcam kullanabilirsiniz içinz rahat olsun benm ablam doğuma üç gün kalana kdr kullandı
ayseegul_20 Arzuu35 Bende kullanıyorum 8+3 günlük hamileyim.herhangi bi pıhtılaşmayla ılgili sıkıntım da yok ama doktor bebeğe giden kan akımını hızlandırıyor 6.ayda bırakıcaz dedi
Ayguns Arzuu35 bende de gelişim geriliği görmedi ama damarımdan biri bebeği az besliyormuş. Doğuma kadar gelişim geriliği sorununu ortadan kaldırmak için verdi doktorum . Ve şuan iyi gidiyor her şey çok şükür
Arzuu35 Modies Aslinda tam olarak o degil ihtimale karşı verdi. Gobek ve bacaklarında 1 hafta gerilik varmış beni üzeen bu umarim bende ve tum hamilelerde saglikla bebeklerni kucaklarina alirlar. Aşırı takıldım bu konuya😐
Modies Arzuu35 üzülmeyin takılmayın hiç sorun olmuo. Kimisi ilerden kimisi geriden eninde sonunda tamamlıyorlar olması gereken boyutları
Mrt ayseegul_20 Benim de herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen verdi doktorum. Zaten düzenli aspirin kullanımı doğumdan bağımsız olarak 40 yaş sonrasında da öneriliyor.
ayseegul_20 Arzuu35 Arzuu35 Bende senin gibi dusunuyordum ama 2 dusugum var illa pihtilasmayla ilgili skintin olmasina gerek yok kan akimini hizlandiriyor sulandiriyor dedi doktor
CanNurdan Arzuu35 ben daha önce düşük yaptım önlem amaçlı içiyorum bebek aspirini coraspin bi zararı olmaz
smyr35 Arzuu35 bende kullanıyorum 32. Haftaya kadar kullanacağım. 19 haftamda ikinci düzey ultrason da tek taraflı damar direnci görüldü kullanmaya başladım. Ayrıntılı ultrason da direnç görünmedi ama devam ediyorum kullanmaya şu an 27 haftalığım