Arn1 İnşalllah vakti saatinde gelir erken gelir bakarsın küveze bile girmez içini ferah tut allahım yardımcınız olsun
Sifauzun_2 Anneoluyorr1 canım iyi düşün iyi olsun bende bir haftadır yatıyorum 1 cm açıklıkla inşallah gününü bekler bebişlerimiz allah yardımcımız olsun 🙏
Weewe Anneoluyorr1 insallah bekler boyle daha. Biraz daha buyusun yavrucak 🙏🏼 Bende de 3.5 cm acilma. 35teyim, ayni tedirginlik var ustumde.
Weewe Anneoluyorr1 evdeyim ben. Iki gunde bir kontrole gidecegim sanirim artik daha fazla acilma olmazsa. Benim durus dogru ama kanala girmedi oradan yirttim herhalde :) Siz hastanede misiniz?
Weewe Anneoluyorr1 ouyyu çok zordur ya. Ben iki gece yattım da riskten dolayı, doktor bir gece daha kal diyecek diye ödüm kopmuştu :( inşallah hayırlısı nasılsa öyle olsun. Ben bugün gittim kontrole hala 3.5 cm şükür. Eve döndüm, evde bekleyeceğiz.
Sifauzun_2 Anneoluyorr1 canım benimde doğum kanalına yerleşmiş bugünde kahverengi lekelenmem geldi doktorda yarın gel dedi diken üstünde yatıyorum yani bakalım benide yatırabilir sende varmı öyle lekelenme falan
Zehraszehra Benim ki 35 haftada leke geldi doktora gittim nisanin gelmis bebek kanala yerlesmis dedi 3 gun oncede sirt bel ve karin agrisi ile acile gittim 2 cm aciklik ve kanama ile hastaneye yattim 3 gün sonra ilerleme olmayınca doktor 4 cm aciklikla eve gonderdi Allah yardımcımiz olsun korkudan uyuyamiyorum
Zehraszehra Anneoluyorr1 vvalla bilmiyorum ki beni eve gonderdi doktor 3 saate gecmeyen sancin olursa kanama veya su gelmesi olursa hastaneye gel dedi