Momof2child Acil yardim kizlsr ablamda 5 haftalikken kesede cocul gozukmuedu wimdi 7 haftalik cocuk gozukmuyor kalp atiw yok bu ne bicim wey alamadk doktorda izzah etmedi
Ksimsek Momof2child bos gebeliktir büyük ihtimalle canım cunku 7. Haftaya illaki gözükmesi kalp atsı duyulması gerekirdi
Bianne Momof2child bos kese mi kimyasal bos gebelik dis gebelik gbi seyler olabilir mi? Hem neye gre 5 haftalik dyorsunuz?
Momof2child Canlarm 5 haftada cocuk kesede gozukmuwdu wimdi 7 haftalik olmasi gerek amma kese bow kalp atiw yok
Fusel_yem Canım benimde öyle 6 haftalık ken kese görüldü yanlız 7 haftalığım bu gün gittim kese var çocuk yok doktor normal şimdilik ama haftaya tekrar gel eğer yine olmazda tehlike dedi yarın başka bir doktora gideceğim korkma bol bol dua et 🙏🙏🙏😞😞
Deletedmom2224 Momof2child kese olup bebek gözükmediği zaman boş gebelikten suphelenilir ama 10. haftaya kadar beklenmelidir acele etmeyin lutfen kkurtaja izin vermesin oyle bir konu soz konusuysa
Melike37 Momof2child canım aynısını ben yaşadım 5 haftalığı geçerken bebek gözüktü dediler 7 haftada gıttım bebek yoktu 8. Haftayı geçiyordu gene gözükmedi en sonunda kürtaj oldum kanamalarım çoktu