Canefza Merhabalar. 16+3 gunluk hamileyim. Oncesinde 8haftalik bi düşugum var. İki uc gündür kasik karin ağrım kesildi. karnım Ne tarafıma yatsam o tarafa yığılıyor. Bu normal mi sizlerde de boyle mi. Bebegime birsey olmus olabilir mi
esra1907 Canefza kanaman yoksa birşey olmaz canım kasık ağrısı normaldir ama bir doktora gözükmelisin
Celins_ Canefza kasık karın ağrısı her zaman olmuyor ki zaten. Ara ara gelip giden şeyler olmaması kötü bi anlama gelmiyor korkma bence🙏
Canefza esra1907 kanama vs yok ama agrilarimin kesilmesi endişelendirdi beni. Yarin gidecegim insallah. Teşekkür ediyorum
Konul_Nilay Ben eskiden çok sorardım bölemi doye.doktorum çocuğa bi şey olsa sen sancıdan ağrıdan duramazsın derdi.elini koy bak gör kalp atışı tık tık ses duyuyonmu.ben öle yaptım hep
Canefza Konul_Nilay stetoskopla dinlemeye bile calisiyorum bazen 🙈 elimi koyunca atiyor pit pit ama ben kendi damarlarim kalbim sanıyorum galiba. Annelik hep böyle bebegi icin endiselenmekle geciyor galiba Allah herkese saglikli bebekler nasip etsin 🤗
Konul_Nilay Canefza o zaman sorun yok.kafanı çok yorma cnm.ağrılarında ne güzel gitmiş.tadın çıkar.sayqılar
Canefza Celins_ vesvese yapiyorum sürekli iki haftada bir kalbi atiyormu diye illa doktara gidiyorum. İnsallah iyidir 🤗