ipeksfr 17 haftalığım gittim doktora 3 kere girdim çıktım göstermekte zorlandı . Sonra %99 kız dedi doktor . Sizce değişir mi☺
FatmaEmreAgcay ipeksfr benim bebeyime iki dokdor tam 6 ay erkek soyledi ama kızim olacak😃 ama kız demisse kizdir erkekde kordondan bazen sasiriyorlar dokdorlar
Mirzaannesi Değişebilir ayrıntılı ultrason da bende çok şaşırmıştım bir arkadasım 21 haftaya kadar kız bekliyordu ayrıntılı da erkek olduğu belli oldu 🤗🤗🤗🤗
ipeksfr Mirzaannesi benim bi baktı kız ihtimali yüksek dedi. Başka doktor %95 kız dedi bu doktorda% 99 kız dedi bakacaz artık😀
Mirzaannesi MucizemE Bende arkadaşımda duyunca çok şaşırdık nasıl değişir diye meğer doğana kadar bile değişebilirmiş😂
Tuqbabars Bnde 13+1 haftalık hanileyim dün öğrendim kızım olacağını %99 kız dedi doktorum umarım değişmz 🌸💁🏼
ipeksfr [bilinmeyen] biZimki açmadı baya uğraştı doktor sonra %99 dedi. Bişeyler görmese söylemez di diye düşünüyorum ya canım. ☺
Derinn FatmaEmreAgcay bende kiz denilipte erkek olan cok gordum ama erkek denilipte kiz olan pek nadir diyebilirim kizlarda daha cok yaniliyor doktorlar 😊