Sema4107 mary1709 valla rapor nedenine ne yazıyorlar bende bilmiyorum ama arkadaşım bel ağrısı olarak aldı benim kadın Doğum doktorum vermeyi kabul ediyor ne diyecek hiç bilmiyorum ama sebebine
Sema4107 Nil_19 yok zaten 37 de otomatik başlıyor ayrılış yapmasan bile 37 sen önce çıkarsa çıktığın günden itibaren başlıyor 16 hafta yani 40 da doğurursan 3 haftaya bay bay 👋
Sema4107 savci78 yani biz burda hastane personeli olmamızın avantajını kullanıyoruz sanırım biraz ama son zamanlardaki olaylardan doktorlar rapor için çok yokuşa sürüyor
Cansu34 Sema4107 selam hani internette Doğum zamanı hesaplanıyor ya o Doğum tarihinden tam öncesi mi 2 ay alma hakkımız var, yoksa belki daha erken olur hani , bunu nasıl hesaplayıp anlayacağız ?
Sema4107 Cansu34 son adet tarihine göre 32. Haftandan itibaren Doğum iznine çıkabilirsin 37 ye kadar çalışabilirsin en fazla 37 olduğunda mecburi ayrılış
burhanaltintop Sema4107 iş yerine raporu vermek gerekiyor mu ben öğretmenim sekretwr sistemde çıkar demişti hangi sistem o acaba?
Cansu34 Sema4107 24 günde bir regl olmanın yararı olur mu hafta olarak kazancı ? çünkü o hesaplamalar hep 28 günde birden hesaplanıyor
Babymam Zeynepmum canım ben öğretmen değilim eşim öğretmen o okuldayken ben süt iznimi kullandım bildiğim kadarıyla öğretmenlere süt izni yok yarım gün çalışan okullar için