Slinn Tugceee123 bende perşembe gidicem 150 tl uygun gelmişti bana 300 dendi şuan şaştım kaldım sadece 150 den haberim vardı
Minti Vera18 alınıyor sanırım. Ama ben randevu almama gerek var mı gelicem bugun dedim. Gerek yok direkt gelebilirsiniz dediler. Bende gittim hemen çekildim.
Esmaanur34 Hekimoğlu görüntüleme merkezi Fatih de 300 TL rapor vs 6 tane renkli fotoğraf 12 tane normal veriyor tavsiye ederim
Vera18 @Tugceee123 #5212491 canım bugun aradım 150 TL doktor parası 150 de ultrason için alınıyormuş usgde renkliymiş öyle söylediler ama telefondan randevu alamadım. Online randevu sitesi de açılmıyor
Tugceee123 Vera18 bende bir forum açtım burada yaptıranlar varmıs 152 lira verdik diyorlar ama 3 kişi falan valla kafam karıştı 😀😀😀acaba hangisi doğrudur size söylenen mi onların dediğimi neyse öğrenicez haftaya Salı
Esmaanur34 [silindi] ben ertesi güne randevu buldum hemen 300 TL sabit fiyat ödedim içinde herşey var.
alitalia [silindi] randevu için para alınmıyor canım zaten özel muayenehanesi adamın. Total ücret 550 lira işte