Dorukhanmoms Merhaba sevgili anneler ve adaylar❤️ Ankara’da sami ulus turgut özalda doğum yapanlar var mı içinizde? Eski özel yeni devlet hastanesi beşevlerde...
Ylzmkl Dorukhanmoms takibim orada ama henüz doğum yapmadım bnde orada yapmayı düşünüyorum Allah’ın izniyle şurasa bekleyeyim bende ☺️
Dorukhanmoms Ylzmkl çok merak ediyorum şartları nasıl hemşireler nasıl,bende orada takipliyim arzu hocada😊 refakatçi ziyaretçi nasıl oluyor acaba
Ylzmkl Dorukhanmoms arzu hoca nasıl hiç gitmedim bnde genelde yeşim hocaya gtmeye çalışıyorum ama tabi her saman denk gelmşyor malesef 😏
Dorukhanmoms Ylzmkl dünyanın en tatlı doktoru diyebilirim 😊 çok ilgili tatlı dilli bir bayan,ben ilk öğrendiğimden beri kendisine giidyorum denk getiriyorum sadece o olsun istedim doğumuda onun yapmasını istiyorum,
Minnosunannesii Bende orda kontrole gidiyorum Tuncay beyin asistanı çok iyi ve ilgili. Refekatci 1 bayan alıyolar görüs saati 12.30-13.30 ve 18.30-19.30 arası. Doğumhane katına bakmıstım odalar hep tek yada iki kisilik