Mrvyldrm Arkadaşlar beşik almak istiyorum instagramda yekta bebe diye sayfa var acaba ordan alışveriş yapan varmı memnunlar mı?
Cankusssssss Mrvyldrm canim bende bebekofor besikten aldım cok memnunum instagram sayfası da var oraya da bakabilirsin
Glydn Cankusssssss ya ben de ordan almak istedim ama geç teslim ederiz diyor daha şimdiden eylül başu gibi dedi. Başka yerden de bulamıyorum moralim çok bozuk bu beşik işini çok stres yaptım:( size nasıl teslim ettiler memnun kaldınız mı
Cankusssssss Glydn biz bayağı önce almıştık Cuma Doğumum var o yüzden erken oldu bizimki hatta beneto bebek çantası da hediye geldi beşiği de kurduk cok beğendik Osmanlı motifli olandan aldım
Glydn Cankusssssss erken almanız avantaj olmuş güle güle kullanın benim şanssızlığım herhalde beşik konusunda hiç işim yolunda gitmedi
Glydn Cankusssssss şimdi 22. Haftadayım erken alıp havalandırmak istedim ama nasip olmayacak herhalde
Cankusssssss Glydn 30 lu haftalarda al bence çünkü kurunca üzeri tozlandı derdi var ben çarşaf attım üzerine 😂😂