Eveeeeet :) hamdolsun bende sonunda kavustum meleğime ❤ Benim için cok ama cok zorlu bir süreçti.Cuma gunu doktor randevum vardı gttik rutin kontrol artik yavas yavas sancilarim baslamisti cumartesi sadece 1 cm aciklik vardi neyse o gece yatisim yapildi suni sanci verildi 1 gun boyunca suni sanci cektim yok boyle bir aci Rabbim herkesin yardmcisi olsun . Neyse acilmam onca saattir ancak 4 santim oldu artik aciya dayanamadim devlet hastanesinden cikip ozele gdip sezeryan olmayi kafama koydm fakat doktor eger cocuga veya anneye bsey olursa mesuliyet kabul etmiyoruz dediler tabi elim kolum baglandi bebegimi riske atamazdim bu gece daha dayanicam oglum icin suni sanciya dedim suni sanci verilmeye devam etti daha sonra rahim icin yumastici verildi fakat onca aciya ragmen acilmam 6 cm i gecmedi cok istedi hem doktorlar hem ben normal dogumu ama artik doktorlar bile halime uzulmeye başladılar cumartesiden beri hastanedydim.Pazartesi sabahi mecburi sezeryan karari verildi ve sabah 07.34 de ameliyata grdim ve hamdolsun Ogluma kavustuk 😍Cok zorlu bir surecti ama olsun oglumun gelisi butun yasadiklrimi unutturdu❤ Rabbime hamd olsun❤ Suan oglusum yanmda onun gzelligini seyrediyorm Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu 😊